প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পদ্মা এৱার্দীশিং থাগৎখ্রে
25 JAN 2021 9:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চহি অসিগী পদ্মা এৱার্দীশিং থাগৎখ্রে।
ত্বীৎ অমদা শ্রী মোদীনা হায় "পদ্মা এৱার্দ ফংখ্রবা পুম্নমক্কীদমক্তা ঐখোয়না চাউথোকচবা পোকই। মখোয়না জাতিগীদমক অমসুং অপুনবা মীওইবা খুন্নাইগীদমক থবক তৌবা অসিদা ভারতনা নুংঙাইবা পোকই। তোঙান তোঙানবা লমশিংদগী থোইদোক হেন্দোক্লবা মীওইশিং অসিনা অতোপ্পা মীওই কয়াগী পুন্সিদা ক্বালিতেতিব ওইবা অহোংবশিং পুরকখ্রে। "

Prime Minister's Office
PM lauds Padma Awardees
25 JAN 2021 9:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised this year's Padma Awardees.
In a tweet Shri Modi said "We are proud of all those who have been conferred the Padma Awards. India cherishes their contribution to the nation and humanity at large. These exceptional individuals from different walks of life have brought qualitative changes in the lives of others."