প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মেঘালয়গী স্তেৎহুদ দেদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
21 JAN 2021 9:00AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মেঘালয়গী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেৎহুদ দেনা লাকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা, শ্রী মোদীনা হায়, “মখোয়গী স্তেৎহুদ দেনা লাকপদা, ঐগী মেঘালয়গী ইচিল-ইনাওশিংগী মফমদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। রাজ্য অসি শিংথানীংঙাই ওইরবা থৌজাল অমসুং মচিল-মনাও ওইবগী ৱাখল্লোন অদুগীদমক খঙনৈ। মেঘালয়গী নহাশিং অসি ক্রিএতিব অমসুং ইন্তর্প্রাইজিং ওই। লাক্কদৌরিবা মতমশিং অসিদা রাজ্য অসিনা চাউখৎপগী মতোন অদু লোম্বা ঙম্বা ওইরসনু।”

Prime Minister's Office
PM Greets Meghalaya on its Statehood Day
21 JAN 2021 9:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people of Meghalaya on their Statehood Day.
In a tweet, Shri Modi said "On their Statehood Day, greetings to my sisters and brothers of Meghalaya. This state is known for its remarkable kindness and spirit of brotherhood. Youngsters from Meghalaya are creative and enterprising. May the state keep scaling new heights of progress in the times to come."