Prime Minister's Office
PM Greets Meghalaya on its Statehood Day
21 JAN 2021 9:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people of Meghalaya on their Statehood Day.
In a tweet, Shri Modi said "On their Statehood Day, greetings to my sisters and brothers of Meghalaya. This state is known for its remarkable kindness and spirit of brotherhood. Youngsters from Meghalaya are creative and enterprising. May the state keep scaling new heights of progress in the times to come."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মেঘালয়ৰ ৰাজ্যিক দিৱসত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
21 JAN 2021 9:00AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মেঘালয়ৰ ৰাজ্যিক দিৱস উপলক্ষে ৰাজ্যবাসীলৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে৷ এই সন্দৰ্ভত তেওঁ টুইটাৰত এইদৰে লিখে, ‘‘মেঘালয়ৰ ৰাজ্যিক দিৱসত মই ৰাজ্যখনৰ ভাই-ভনীসকললৈ আন্তৰিক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছো৷ দয়াশীলতা তথা ভ্ৰাতৃত্ববোধৰ বাবে বিখ্যাত এই ৰাজ্যখনৰ যুৱক-যুৱতীসকল অতিশয় সৃজনীমূলক আৰু উদ্যমী৷ ৰাজ্যখনে যাতে আগন্তুক সময়ত উন্নতিৰ শিখৰত আৰোহণ কৰিব পাৰে৷’’