প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ুম্লোনবদগী লুচিংবশিংনা প্রধান মন্ত্রী অমসুং ভারত সরকারবু কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা মায় পাক্না ভেক্সিন্নেসন দ্রাইব হৌদোকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
18 JAN 2021 5:22PM by PIB Imphal
য়ুম্লোনবগী লুচিংবশিংনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং ভারত সরকারবু ২০২১গী জানুৱারীগী ১৬তা কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা মায় পাক্না ভেক্সিন্নেসন দ্রাইব হৌদোকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, শ্রী লঙ্কাগী রাস্ত্রপতি শ্রী গোতাবায়া রাজাপাকসেনা হায়খি মদুদি, “ঐহাক্না প্রধান মন্ত্রী, শ্রী @নরেন্দ্র মোদীবু #কোবিদ-১৯ ভেক্সিন অসি মায় পাক্না হৌদোকপা অমসুং মহাক্না য়ুম্লোন্নবা লৈবাকশিংদা থম্লিবা মরুপ-মপাংগী ওইবা থৌজালগীদমক থম্মোয় শেংনা থাগৎপা ফোংদোক্লি”।
ত্বীত অমদা, শ্রী লঙ্কাগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী মাহিন্দা রাজাপাকসেনা হায়খি মদুদি, “প্রধান মন্ত্রী, শ্রী @নরেন্দ্র মোদী অমসুং ভারত সরকারবু কোবিদ-১৯গী পাক-শন্না তৌরিবা ভেক্সিন্নেসন দ্রাইব অসি য়াম্না মরুওইবা খোঙথাং অমা ওইনা লৌবা অসিদা থাগৎপা ফোংদোক্লি। ঐখোয়না মাং-তাক্নিংঙাই ওইরবা লায়চৎ অসিগী অরোইবা মতম অদুগী অহৌবা অদু উবা ফংলে”।
ত্বীত অমদা, রিপব্লিক ওফ মালদ্বীপকী রাস্ত্রপতি শ্রী ইব্রাহিম মোহমদ সোলিহ হায়খি মদুদি, “প্রধান মন্ত্রী, শ্রী @নরেন্দ্র মোদী অমসুং ভারত সরকারবু ইন্দিয়াগী মীশিংদা কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা মশক থোক্না তৌবা ভেক্সিনগী থৌরম অসিদা থাগৎপা ফোংদোক্লি। ঐহাক্না য়াম্না ৱাংনা থাজবা থম্মী মদুদি অদোম্না কন্না হোৎনরিবা অসি শোইদনা মায় পাক্কনি অমসুং ঐখোয়না কোবিদ-১৯ লায়চৎ অসিগী অরোইবা অদু উবা ফংলি”।
ত্বীত অমদা, ভুতানগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী দাঃ লোতে শেরিংনা হায়খি মদুদি, “ঐহাক্না প্রধান মন্ত্রী, শ্রী @নরেন্দ্র মোদী অমসুং ভারতকী মীয়ামশিংবু ঙসি লৈবাক শিনবা থুংনা কোবিদ-১৯ ভেক্সিন্নেসন দ্রাইব হৌদোকপগীদমক থাগৎপা ফোংদোক্লি। ঐখোয়না আশা তৌই লায়চৎ অসিনা অৱাবা তারবা অসিদগী পাউখুম অমা ফংলে”।

Prime Minister's Office
Leaders from neighbourhood greet PM and Government of India for successful launch of vaccination drive against COVID-19
18 JAN 2021 5:22PM by PIB Delhi
Leaders from neigbouring countries have greeted the Prime Minister, Shri Narendra Modi and Indian Government for successful launch of vaccination drive against COVID-19 on 16th January 2021.
In a tweet, the President of Sri Lanka Shri Gotabaya Rajapaksa said “My heartiest congratulations to Prime Minister Shri @narendramodi on the successful roll out of the #COVID19 vaccine & his generosity towards friendly neighbouring countries.”
In a tweet, the Prime Minister of Sri Lanka, Shri Mahinda Rajapaksa said “Congratulations PM @narendramodi and the Government of India on taking this very important step with this massive #COVID19 Vaccination drive. We are starting to see the beginning of the end to this devastating pandemic.”
In a tweet, the President of the Republic of Maldives Shri Ibrahim Mohamed Solih said “Congratulations to PM @narendramodi and the Indian government for its landmark program to vaccinate India’s population against COVID-19. I’m highly confident that you’ll be successful in this endeavor and that we are finally seeing an end to the COVID-19 scourge.”
In a tweet, the Prime Minister of Bhutan Dr Lotay Tshering Said “I would like to congratulate PM @narendramodi and the people of India for the landmark launch of nationwide COVID-19 vaccination drive today. We hope it comes as an answer to pacify all the sufferings we have endured this pandemic.”