প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম. মোদীনা ভারত রত্না এম.জি.আর.দা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
17 JAN 2021 2:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তামিল নাদুগী হান্নগী মুখ্য মন্ত্রী দা. এম.জি. রামচন্দ্রনবু ঙসি মহাক্কী মপোক নুমিৎতা চাউনা ইকাই খম্নবা উৎখ্রে। মহাক্না হায় এম.জি.আর.না ফিল্মগী স্ক্রীনদগী হৌরগা রাজনিতীগী স্ক্রীন ফাওবদা মীয়ামগী থম্মোই জয় তৌরমখি। শ্রী মোদীনা ৱাফম অসি লৈবাক অসিগী তোঙান তোঙানবা লমদমশিংবু গুজরাতকী কেৱারিয়াগা ফাওনহল্লিবা ত্রেন নিপান লমথবা অমসুং রাজ্য অসিগী রেলৱেজকা মরী লৈনবা প্রোজেক্ত কয়া শঙ্গাবগী থৌরম লোইরবা মতুংদা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা ফোঙদোখিবনি।
কেৱারিয়াদা লাক্কদবা ত্রেন অমদি পুরুচি তলাইবর দা. এম. জি. রামচন্দ্রন সেন্ত্রেল রেলৱে স্তেসনদগী লামথদুনা ভারত রতনা এম.জি.আর.বু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা ইকাই খুম্নবা উৎলি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা মহাক্না ফিল্মগী লমদা অমসুং রাজনিতীগী লমদা পাঙথোক্লবশিং অদুবু থাগৎখ্রে। মহাক্না হায় এম.জি.আর.গী রাকনিতীগী ওইবা খোঙচৎ অসি লাইরবশিংগীদমক কত্থোকখি অমসুং মহাক্না শোত্থরবশিংগী পুন্সি ফগৎহন্নবা চোকথবা লৈতনা হোৎনরমখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায় ঐখোয়না মহাক্কী ৱাখল্লোনশিং অদু থুংনবা হোৎনরি অমসুং তৌবিমল খঙবা লৈবাক অসিনা চেন্নাই সেন্ত্রেল রেলৱে স্তেসনবু এম.জি.আর.গী মমিং লৌদুনা করম্না থোনখিবগে নীংশিংখ্রে।

Prime Minister's Office
PM Modi pays tribute to Bharat Ratna MGR on his Jayanti
17 JAN 2021 2:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid glowing tribute to Former Chief Minister of Tamil Nadu, Dr MG Ramachandran on his Jayanti today. He said that MGR reigned on the hearts of people from film screen to political screen. Shri Modi was speaking after flagging off eight trains connecting different regions of the country to Kevadiya in Gujarat and inaugurating several railways related projects in the state, via video conferencing.
Mentioning that one of the Kevadiya bound train is originating from PuruchiThaliaivar Dr MG Ramachandran Central Railway Station, the Prime Minister paid tribute to Bharat Ratan MGR on his Birth Anniversary. Shri Modi praised his accomplishments on film screen and political platform. He noted that MGR’s political journey was dedicated to poor and he worked tirelessly for a dignified life of the down-trodden.
The Prime Minister said that we are working to fulfil his ideals and recalled how the grateful nation renamed Chennai Central Railway station after MGR.