প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দিসেম্বর ৩১দা রাজকোত্তা এম্সকী উরেপ-উয়ুং তমগনি
29 DEC 2020 3:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিসেম্বর ৩১, ২০২০দা অয়ুক্কী পুং ১১ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা রাজকোৎ, গুরাত্তা এম্সকী উরেপ-উয়ুং তমগনি। থৌরমদুদা গুজরাতকী রাজ্যপাল, গুজরাতকী মুখ্যমন্ত্রী, কেন্দ্রগী হকশেলগী মন্ত্রী অমসুং কেন্দ্রগী হকশেলগী রাজ্য মন্ত্রীসু শরুক য়াগনি।
প্রোজেক্ত অসিগীদমক্তা, লম একর ২০১ খাক্তুনা থমখ্রে। মসি চাউরাক্না লুপা করোর ১১৯৫ চংনা শাগনি, অমসুং ২০২২গী ময়াই চল্লকপদা লোইরবা য়াই হায়না পানরি। খ্বাইদগী নৌবা ফমুং ৭৫০ লৈগদবা হোস্পিতাল অসিদা ফমুং ৩০ লৈবা আয়ুশ ব্লোকসু য়াওগনি। মসিদা এম.বি.বি.এস.কী সীৎ ১২৫ অমসুং নর্সিংগী সীৎ ৬০ লৈগনি।

Prime Minister's Office
PM to lay Foundation Stone of AIIMS at Rajkot on 31 December
29 DEC 2020 3:32PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will lay the Foundation Stone of AIIMS at Rajkot, Gujarat on 31st December 2020 at 11 AM via video conferencing. Governor of Gujarat, Chief Minister of Gujarat, Union Health Minister and Union MoS for Health will also be present on the occasion.
For the project, 201 acres of land has been allotted. It will be built at an estimated cost Rs. 1195 crores, and is expected to be completed by mid of 2022. The state-of-the-art 750 bed hospital will also have a 30 bed AAYUSH block. It will have 125 MBBS seats and 60 nursing seats.