প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.এস.না পীবা লিজন ওফ মেরিৎ এৱার্দ লৌরদুনা পি.এম. মোদীনা হায়খ্রে, মসি ভারত-য়ু.এস. পার্তনরশিপ্তা য়ানবা হেনগৎলক্লিবা অসিবু মশক খঙবীবনি
22 DEC 2020 8:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খ্রে মদুদি য়ু.এস. সরকারনা লিজন ওফ মেরিৎ এৱার্দ পীবীরকপদা চাউথোকচবা পোকই।
ত্বীৎকী সেরিজ অমদা, মহাক্না হায়, “@POTUS @realDonaldTrumpনা লিজন ওফ মেরিৎ এৱার্দ পীবীরকপদা ঐহাক চাউথোকচবা পোকই। মসি ভারত অমসুং য়ু.এস.কী মীয়াম্না লৈবাক অনিগী মরী অসিবু ফগৎনবগীদমক হোৎনরিবশিং অসিবু মশক খঙবীবনি, মসিনা ভারত-য়ু.এস.কী স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ্তা লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈনরিবা নাকল অনিগী ওইবা য়ানবা অদু ফোংদোক্লি।”
২১শুবা চহি চাদা অমুক্তা ওইখিদ্রিবা শিংনবশিংগা লোইননা খুদোংচাবশিংসু লাক্লি। মীওইবা পুম্নমক্কী কান্ননবগীদমক মালেমগী লুচিংবা ফংবা ঙম্ননবা ভারত-য়ু.এস.কী মরীনা ঐখোয়গী মীয়ামগী মপুং ফাবা তৌব-ঙম্বশিং অদুদগী কান্নবা লৌবা য়াই।
ভারতকী মীয়াম করোর ১.৩গী মায়কৈদগী, ঐনা ভারত-য়ু.এস.কী মরী অসিবু হেন্না মপাঙ্গল কলহন্নবা য়ু.এস. সরকার অমসুং লৈবাক অনিগী অতৈ স্তেকহোল্দরশিংগা লোইননা মখা তানা থবক তৌমিন্ননবা ঐখোয়গী সরকারগী অচেৎপা ফিরেপ অদু অমুক্কা হন্না ফোংদোকচরি।

Prime Minister's Office
Recognition for increasing consensus on Indo- US Strategic Partnership, says PM on accepting Legion of Merit Award from US
22 DEC 2020 8:59PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi said that he is deeply honored for being awarded Legion of Merit by the US Government.
In a series of tweets, he said, "I am deeply honoured to be awarded the Legion of Merit by @POTUS @realDonaldTrump. It recognises the efforts of the people of India & the US to improve bilateral ties, reflected in the bipartisan consensus in both countries about the Indo-US Strategic Partnership.
The 21st century presents both unprecedented challenges as well as opportunities. The India-US relationship can leverage the vast potential of our people's unique strengths to provide global leadership for the benefit of entire humanity.
On behalf of the 1.3 billion people of India, I reiterate my government's firm conviction and commitment to continue working with the US government, and all other stakeholders in both countries, for further strengthening India-US ties."