প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহাক্কী সাহিদি দিৱসতা শ্রী গুরু তেগ বহাদুরজিগী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
19 DEC 2020 9:04AM by PIB Imphal
মহাক্কী সাহিদি দিৱসতা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী গুরু তেগ বহাদুরজিদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
তুইত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “শ্রী গুরু তেগ বহাদুরজিগী পুন্সি অসি থৌনা ফবা অমসুং মীনুংশি খঙবগী খুদম্নি।
মহাক্কী সাহিদি দিৱস অসিদা, শক্নাইরবা শ্রী গুরু তেগ বহাদুরজিগী মফমদা ঐনা কোক নোঞ্জরি অমসুং নুংঙাই-য়াইফবা অমসুং অপুনবা খুন্নাই অমগী মহাক্কী পান্দম অদু নিংশিংলি”।

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Sri Guru Tegh Bahadur Ji on his Shaheedi Diwas
19 DEC 2020 9:04AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Sri Guru Tegh Bahadur Ji on his Shaheedi Diwas.
In a tweet, the Prime Minister said, "Sri Guru Tegh Bahadur Ji’s life epitomised courage and compassion.
On his Shaheedi Diwas, I bow to the great Sri Guru Tegh Bahadur Ji and recall his vision for a just and inclusive society."