প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শৈখ সবা অল-খালেদ অল-হমদ অল-সবাহনা কুৱেৎ লৈবাক্কী প্রধান মন্ত্রী ওইনা অমুক হন্না খল্লকপদা থাগৎপা ফোঙদোখ্রে
08 DEC 2020 10:48PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হিস হায়নেস শৈখ সবা অল-খালেদ অল-হমদ অল-সবাহনা কুৱেৎ লৈবাক্কী প্রধান মন্ত্রী ওইনা অমুক হন্না খল্লকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা শ্রী মোদীনা হায়, “দিসেম্বর ৫দা মাই পাক্না নেস্নেল এসেমব্লী ইলেক্সনশিং পাঙথোকখ্রবা মতুংদা হিস হায়নেস শৈখ সবা অল-খালেদ অল-হমদ অল-সবাহনা কুৱেৎ লৈবাক্কী প্রধান মন্ত্রী ওইনা অমুক হন্না খল্লকপদা থম্মোয় শেংনা থাগৎপা ফোঙদোকচরি অমসুং য়াইফ মঙ্গোল পীজরি।
কুৱেৎ লৈবাক্কী অমির ওইরিবা হিস হায়নেস শৈখ সবা অল-খালেদ অল-হমদ অল-সবাহকী লুচিং মখাদা ঐখোয়গী বাইলেতরেলগী মরীশিং অসি হেন্না ফগৎলক্কনি হায়না ঐহাক্না থাজবা থম্লি। ”

Prime Minister's Office
PM congratulates Sheikh Sabah Al-Khaled Al-Hamad Al-Sabah, on his re-appointment as the Prime Minister of the State of Kuwait
08 DEC 2020 10:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has congratulated His Highness Sheikh Sabah Al-Khaled Al-Hamad Al-Sabah, on his re-appointment as the Prime Minister of the State of Kuwait,
In a series of tweet, Shri Modi said "Hearty congratulations and best wishes to His Highness Sheikh Sabah Al-Khaled Al-Hamad Al-Sabah, on his re-appointment as the Prime Minister of the State of Kuwait, after the successful National Assembly elections on December 5th.
I am confident that our excellent bilateral relations will continue to expand and flourish under the visionary leadership of His Highness Sheikh Nawaf Al-Ahmed Al-Jaber Al-Sabah, Amir of the State of Kuwait."