প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইনভেস্ত ইন্দিয়াবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
08 DEC 2020 9:42AM by PIB Imphal
য়ু.এন.সি.তি.এ.দি.না পীবা ২০২০ য়ুনাইতেদ নেসন্স ইনভেস্তমেন্ত প্রমোসন এৱার্দ ফংলকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইনভেস্ত ইন্দিয়াবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “য়ু.এন.সি.তি.এ.দি.না পীবা ২০২০ য়ুনাইতেদ নেসন্স ইনভেস্তমেন্ত প্রমোসন এৱার্দ ফংলকপগীদমক ইনভেস্ত ইন্দিয়াবু থাগৎচরী। মসি ভারতপু মালেমগী হেন্না পামবা ইনভেস্তমেন্ত দেস্তিনেসন ওইহনবা অমসুং ইজ ওফ দুইং বিজিনেস ফগৎহন্নবা ঐখোয়গী সরকারগী মীৎয়েং অদুদা খুদম অমনি।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Invest India
08 DEC 2020 9:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted Invest India for winning the 2020 United Nations Investment Promotion Award given by UNCTAD.
"Congratulations to Invest India for winning the 2020 United Nations Investment Promotion Award given by UNCTAD. This is a testimony to our government’s focus on making India the world’s preferred investment destination & improving ease of doing business", the Prime Minister said.