প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দিসেম্বর ৪দা আই.আই.তি. ২০২০ গ্লোবেল সমিৎতা মরুওইবা ৱারোল পীগনি
03 DEC 2020 9:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিসেম্বর ৪, ২০২০গী নুমিদাং পুং ৯ তাবা মতমদা আই.আই.তি.-২০২০ গ্লোবেল সমিৎতা মরুওইবা ৱারোল পীগনি।
হন্দক চহিগী সমিৎকী থিম অসি ‘দ ফ্যুচর ইজ নাউ’নি। সমিৎ অসি গ্লোবেল ইকোনোমী, তেক্নোলোজী, ইনোবেসন, হেল্থ, হেবিতেত কঞ্জর্বেসন অমসুং য়ুনিভর্সেল এজুকেসন্দা মিৎয়েং চংগনি।
পান আই.আই.তি. য়ু.এস.এ. অসি চহি ২০ হেল্লবা ওর্গনাইজেসন অমনি। ২০০৩দগী পান আই.আই.তি. য়ু.এস.এ.না কফরেন্স অসি পাংথোক্তুনা লাক্লি অমসুং ইন্দস্ত্রী, একাদমিয়া অমসুং সরকার য়াওনা তোঙান তোঙানবা সেক্তরশিংদগী স্পীকরশিং কৌখি। পান আই.আই.তি. য়ু.এস.এ. অসি আই.আই.তি. এলুমনীগী ভোল্যুন্তীয়র তীম অপুনবা অমনা চলাইবনি।

Prime Minister's Office
PM to deliver Keynote address at IIT 2020 Global Summit on 4th December
03 DEC 2020 9:54PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will be delivering a keynote address at the IIT-2020 Global Summit, organised by PanIIT USA, on 4th December 2020 at 09:30 PM.
The theme of this year’s summit is ‘The Future is Now’. The Summit will focus on issues like global economy, technology, innovation, health, habitat conservation and universal education.
PanIIT USA is an organization that is more than 20 years old. Since 2003 PanIIT USA has organised this conference and invited speakers from different sectors including industry, academia and government. PanIIT USA is run by an all-volunteer team of IIT alumni.