প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.এস.কী রাস্ত্রপতি মীখলদা মায় পাকপগীদমক পি.এম.না জো বিদেন্দা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
08 NOV 2020 9:49AM by PIB Imphal
য়ু.এস.কী রাস্ত্রপতি মীখলদা মায় পাকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জো বিদেন্দা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “নীংথিজনা মায় পাক্লকপগীদমক অদোম্দা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি জো বিদেন! উপ রাস্ত্রপতি অমা ওইনা, ভারত-য়ু.এস.কী মরীবু চেৎশিলহনবদা অদোমগী থৌদাং অদু মরু ওইবা অমদি মমল নাইদবা ওইখি। ভারত-য়ু.এস.কী মরী অসি অমুক হন্না অৱাংবা মতোন অদুদা পুনবগীদমক পুন্না থবক তৌমিন্ননবা থাজবা থমজরি।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Joe Biden on winning U.S. presidential election
08 NOV 2020 9:49AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Joe Biden on winning the U.S. presidential election.
"Congratulations Joe Biden on your spectacular victory! As the VP, your contribution to strengthening Indo-US relations was critical and invaluable. I look forward to working closely together once again to take India-US relations to greater heights", the Prime Minister said.