Prime Minister's Office
PM congratulates Joe Biden on winning U.S. presidential election
08 NOV 2020 9:49AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Joe Biden on winning the U.S. presidential election.
"Congratulations Joe Biden on your spectacular victory! As the VP, your contribution to strengthening Indo-US relations was critical and invaluable. I look forward to working closely together once again to take India-US relations to greater heights", the Prime Minister said.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মাৰ্কিন ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচনত জয়ৰ বাবে জ’ বাইদেনক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
08 NOV 2020 9:49AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মাৰ্কিন ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচনত জয়ৰ বাবে জ’ বাইদেনক অভিনন্দন জনায়৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “দৰ্শনীয় জয়ৰ বাবে জ’ বাইদেনক অভিনন্দন জনাইছো৷ উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে ভাৰত-মাৰ্কিন সম্পৰ্ক শক্তিশালী কৰাৰ ক্ষেত্ৰত আপোনাৰ অৱদান গুৰুত্বপূৰ্ণ আৰু অমূল্য আছিল৷ ভাৰত-মাৰ্কিন সম্পৰ্কক নতুন শিখৰত উপনীত কৰোৱাৰ দিশত পুনৰ আপোনাৰ সৈতে একেলগে ঘনিষ্ঠতাৰে কাম কৰিবলৈ মই আগ্ৰহী হৈ আছো৷”