প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না য়ু.এস.কী উপ-রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লবা কমলা হেরিসতা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
08 NOV 2020 9:53AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ু.এস.কী উপ-রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লবা কমলা হেরিসতা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “থমোই শেংনা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি কমলা হেরিস! অদোমগী মায় পাকপা অসি অতাংবনি অমসুং অদোমগী চিত্তিশিংদা নত্তনা, ইন্দিয়ন-অমেরিকান পুম্নমক্কী চাউথোকচনীংঙাইনি। ঐনা থাজৈ মদুদি অদোমগী শৌগৎপীবা অমসুং লুচিং মখাদা ভারত-য়ু.এস.কী মরী অসি হেন্না মপাঙ্গল হেনগৎলগনি।”

Prime Minister's Office
PM congratulates US Vice President elect Kamala Harris
08 NOV 2020 9:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated US Vice President elect Kamala Harris.
"Heartiest congratulations Kamala Harris! Your success is pathbreaking, and a matter of immense pride not just for your chittis, but also for all Indian-Americans. I am confident that the vibrant India-US ties will get even stronger with your support and leadership", the Prime Minister said.