Prime Minister's Office
PM congratulates US Vice President elect Kamala Harris
08 NOV 2020 9:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated US Vice President elect Kamala Harris.
"Heartiest congratulations Kamala Harris! Your success is pathbreaking, and a matter of immense pride not just for your chittis, but also for all Indian-Americans. I am confident that the vibrant India-US ties will get even stronger with your support and leadership", the Prime Minister said.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আমেৰিকা যুক্তৰাষ্ট্ৰৰ উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচিত কমলা হেৰিছক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
08 NOV 2020 9:53AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আমেৰিকা যুক্তৰাষ্ট্ৰৰ উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচিত কমলা হেৰিছক অভিনন্দন জনাইছে।
"আন্তৰিক অভিনন্দন কমলা হেৰিছ! আপোনাৰ সফলতা অভূতপূৰ্ব আৰু আপোনাৰ কেৱল পৰিয়ালৰ বাবেই নহয়, বৰঞ্চ সকলো ভাৰতীয়মূলৰ আমেৰিকানৰ বাবে অসীম গৌৰৱৰ কথা। মই বিশ্বাসী যে আপোনাৰ সমৰ্থন আৰু নেতৃত্বত ভাৰত-আমেৰিকাৰ স্পন্দনশীল সম্বন্ধ প্ৰগাঢ় হৈ উঠিব", প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়।