Prime Minister's Office
PM congratulates ISRO for the successful launch of PSLV-C49/EOS-01 Mission
07 NOV 2020 4:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian Space Research Organisation (ISRO) and India's space industry for the successful launch of PSLV-C49/EOS-01 Mission.
The Prime Minister said, "I congratulate ISRO and India's space industry for the successful launch of PSLV-C49/EOS-01 Mission today. In the time of COVID-19, our scientists overcame many constraints to meet the deadline.
Nine satellites, including four each from the US and Luxembourg and one from Lithuania, have also been launched in the Mission."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পি.এস.এল.ভি.-সি.৪৯/ই.ও.এস.-০১ মিসন মায় পাক্না থাগৎখিবগীদমক ইসরোদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
07 NOV 2020 4:51PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পি.এস.এল.ভি.-সি.৪৯/ই.ও.এস.-০১ মিসন মায় পাক্না থাগৎখিবগীদমক ইন্দিয়ন স্পেস রিসর্স ওর্গনাইজেসন (ইসরো) অমসুং ভারতকী স্পেস ইন্দস্ত্রীদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খ্রে, “ঐনা ঙসি পি.এস.এল.ভি.-সি.৪৯/ই.ও.এস.-০১ মিসন মায় পাক্না থাগৎখিবগীদমক ইসরো অমসুং ভারতকী স্পেস ইন্দস্ত্রীদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। কোবিদ-১০গী মতম অসিদা, ঐখোয়গী সাইন্তিস্তশিংনা অপীবা অকক্নবা মতম অদু ঙাক্নবা শিংনবা কয়া মায়োক্নখি।”
মিসন অসিদা, য়ু.এস. অমসুং লক্সমবর্গতগী মরি-মরি অমসুং লিথুআনিয়াদগী অমা য়াওনা সেতলাইৎ মাপলসু থাগৎখি।