প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহাত্মা গান্ধী জয়ন্তি নুমিত্তা কোক নোন্না ইকাই খুম্নবা উৎলি
02 OCT 2020 9:15AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাত্মা গান্ধীগী মপোক কুমোন্দা মহাক্কী মফমদা কোক নোন্না ইকাইখুম্নবা উৎখি।
"ঐখোয়না গান্ধী জয়ন্তিগী নুমিত্তা নুংশিজরবা বাপুগী মফম ইকোক নোনজরি।
মহাক্কী পুন্সি অমসুং অৱাংবা ৱাখলদগী তমজগদবা কয়া অমা লোইরি।
বাপুগী ৱাখল্লোনশিংনা ঐখোয়বু অৱাৎ অপা লৈতবা অমসুং নুংশিবনা য়োম্লবা ভারত অমা ওইনবা হোৎনবদা লমজিংবীবা ওইরসনু" হায়না প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি।

Prime Minister's Office
PM bows to Mahatma Gandhi on his Jayanti
02 OCT 2020 9:15AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has bowed to Mahatma Gandhi on his Jayanti.
"We bow to beloved Bapu on Gandhi Jayanti.
There is much to learn from his life and noble thoughts.
May Bapu’s ideals keep guiding us in creating a prosperous and compassionate India", the Prime Minister said.