কমর্স অমসুং ইন্দস্ত্রী মন্ত্রালয়
তোইস (ক্বালিতী কন্ত্রোল) ওর্দর,২০২০ চৎনবগী তাং শাংদোক্লে
16 SEP 2020 10:48AM by PIB Imphal
তোইস (ক্বালিতী কন্ত্রোল) ওর্দর,২০২০ চৎনবা হৌনবা মতম ২০২০গী সেপ্তেম্বর ১দা লেপখিবা অদু ভারত সরকারগী কমর্স অমসুং ইন্দস্ত্রি মিনিস্ত্রিগী প্রোমোসন ওফ ইন্দস্ত্রি অমসুং ইন্তরনেল ত্রেৎনা ঙসি থোকখিবা নোতিফিকেসন অমদা ২০২১গী জনুৱারিদা ১ ফাওবা শাংদোক্লে।
মসিগী ৱারেপ অসিনা লৈবাক অসিগী শান্নপোৎ শাবশিংনা কোবিদ-১৯গী অৱাবশিং য়েংলগা পোৎকী মগুন হেনগৎহন্নবা দরকার ওইবা থৌরাংশিং পায়খৎপা য়ানবা থা মরিগী অহেনবা মতম ফংলগনি।

Ministry of Commerce & Industry
Extension of date of implementation of Toys (Quality Control) Order, 2020
16 SEP 2020 10:48AM by PIB Delhi
The Department for Promotion of Industry and Internal Trade (DPIIT), Ministry of Commerce and Industry, Govt. of India today issued notification, extending the date of implementation of Toys (Quality Control) Order, 2020 as 1.1.2021 in place of 1.9.2020.
This decision allows domestic manufacturers four months of extra time to make necessary arrangements for compliance of standards in view of difficulties arising out of COVID-19 pandemic.