Prime Minister's Office
PM congratulates DRDO for successful flight of the Hypersonic Test Demonstration Vehicle
07 SEP 2020 8:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Defence Research and Development Organisation (DRDO) for successful flight of the Hypersonic Test Demonstration Vehicle.
In a tweet, the Prime Minister said, "Congratulations to DRDO for successful flight of the Hypersonic Test Demonstration Vehicle today. The scramjet engine developed by our scientists helped the flight achieve a speed 6 times the speed of sound! Very few countries have such capability today."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দি.আর.দি.ও.বু হাইপর্সোনিক তেস্ত দেমোন্সত্রেসন ভেহিকল মায় পাক্না পাইহনখিবগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
07 SEP 2020 8:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিফেন্স রিসর্চ এন্দ দিবেলপমেন্ত ওর্গনাইজেসন (দি.আর.দি.ও.)বু হাইপরসোনিক তেস্ত দেমোন্সত্রেসন ভেহিকল মায় পাক্না পাইহনখিবগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
ত্বীৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খিবদা, “হাইপরসোনিক তেস্ত দেমোন্সত্রেসন ভেহিকল ঙসি মায় পাক্না পাইহনখিবগীদমক দি.আর.দি.ও.দা নুংঙাইবা ফোঙদোক্লি‍। ঐখোয়গী সাইন্তিস্তশিংনা শাবা স্ক্রামজেত ইঞ্জিননা ফ্লাইৎ অদুবু খোঞ্জেলগী খোঙজেলগী শরুক ৬ ফংবা ঙমহনখি! লৈবাক খরখক্তনা ঙসি অসিগুম্বা মতিং অসি লৈ‍।”