প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জয়পুরদা প্রতিকা গেৎ শঙ্গাগদৌরি
07 SEP 2020 4:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জয়পুরগী প্রতিকা গেৎ সেপ্তেম্বর ৮, ২০২০গী অয়ুক পুং ১১ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা শঙ্গাগদৌরি।
শক্নাইরবা গেৎ অসি প্রতিকা গ্রুপ ওব ন্যুজ পেপরনা জয়পুরগী জৱাহর্লাল নেহরু মার্গদা শাবনি।
প্রধান মন্ত্রী শ্রী মোদীনা গ্রুপ চেয়র্মেন্না ইবা লাইরিক অনীসু থৌরম অদুদা ফোংগনি।
থৌরম অসি দি.দি. ন্যুজদা লাই থাদোক্কনি।

Prime Minister's Office
Prime Minister to inaugurate Patrika Gate in Jaipur
07 SEP 2020 4:42PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi shall inaugurate the Patrika Gate in Jaipur through video conference at 11 AM, on the 8th September 2020.
The Iconic Gate is built by the Patrika Group of Newspapers on the Jawaharlal Nehru Marg in Jaipur.
Prime Minister Shri Modi shall also release two books written by the Group Chairman on the occasion.
The programme will be telecast live on DD News.