Prime Minister's Office
PM remembers martyrdom of Imam Hussain (AS) on day of Ashura
30 AUG 2020 11:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi remembered the sacrifice of Imam Hussain (AS) on the day of Ashura.
In a tweet, the Prime Minister said,
"We recall the sacrifice of Imam Hussain (AS). For him, there was nothing more important than the values of truth and justice. His emphasis on equality as well as fairness are noteworthy and give strength to many."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অশুরাগী নুমিত্তা ইমাম হুসৈন (এ.এস.)না কত্থোকখিবশিংবু নিংশিংখ্রে
30 AUG 2020 11:30AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অশুরাগী নুমিত্তা ইমাম হুসৈন্না মথৱাই কৎখিববু নিংশিংখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি,
"ঐখোয়না ইমাম হুসৈন (এ.এস.)গী কত্থোকখিবদুবু নিংশিংলি। মহাক্কী মফমদদি, অচুম্বা অমসুং অচুম্বা বিচারগী মমলদগী হেনবা করিগুম্বা অমত্তা লৈখিদে। মহাক্না মগুন অমসুং অচুম্বদা লেপখিবশিং অদু শিংথানিঙাইনি অমসুং মসিনা মীওই কয়াদা পাঙ্গল পীরি।"