প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নোৱাখাই জুহাৰ উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
23 AUG 2020 10:04AM by PIB Guwahati
নোৱাখাই জুহাৰ ৰ শুভ উপলক্ষত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীজনে কয়, "নোৱাখাইৰ বিশেষ উপলক্ষ হৈছে আমাৰ কৃষকৰ কঠোৰ শ্ৰমৰ উদযাপন। তেখেতসকলৰ প্ৰচেষ্টাতে আমাৰ ৰাষ্ট্ৰই অন্ন মুঠি লাভ কৰিছে।
এই শুভ দিনটোৱে সকলোৰে বাবে সমৃদ্ধি আৰু সু-স্বাস্থ্য প্ৰশস্ত কৰক।
নোৱাখাই জুহাৰ!"

Prime Minister's Office
PM greets people on Nuakhai Juhar
23 AUG 2020 10:04AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the auspicious occasion of Nuakhai Juhar.
In a tweet, the Prime Minister said, "The special occasion of Nuakhai is about celebrating the hardwork of our farmers. It is due to their efforts that our nation is fed.
May this auspicious day bring prosperity and good health for everyone.
Nuakhai Juhar!"