Ministry of Health and Family Welfare
High recoveries push India’s Recovery Rate to nearly 75%
Recoveries exceed the Active Cases by nearly 16 lakh
One of the lowest globally, India’s Case Fatality Rate further dips
23 AUG 2020 2:50PM by PIB Delhi
A consistently increasing number of recoveries has pushed India's Recovery Rate amongst the COVID-19 patients to nearly 75%.
With the recoveries of 57,989 COVID patients in the last 24 hours, the total number of recoveries has reached 22,80,566 today.
India’s total recoveries now exceed the total active cases (7,07,668) by nearly 16 lakhs (1,572,898).
As the graph shows, the average daily number of recoveries is on a constant upward move from 15,018 (1-7 July 2020) to 60,557 during the week of 19-13 August 2020.
The constantly increasing recoveries have ensured that the actual caseload of the country viz. the active cases, has reduced and currently comprises only 23.24% of the total positive cases. This has also resulted in gradually falling mortality rate. Currently at 1.86%, India’s Case Fatality Rate (CFR) is one of the lowest globally. It has been made possible because by comprehensive and sustained effectiveness of the Centre’s policy of TESTING aggressively, TRACKING comprehensively & TREATING efficiently.
Higher number of recoveries and declining mortality rate among COVID patients have shown that India's graded and pro-active strategies are delivering results on the field.
For all authentic & updated information on COVID-19 related technical issues, guidelines & advisories please regularly visit: https://www.mohfw.gov.in/ and @MoHFW_INDIA.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
মীশিং য়াম্না ফগৎলকপনা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং চাদা ৭৫গী ময়াদা য়ৌরে
ফগৎলকপা মশীংনা এক্তিব কেসতগী লাখ ১৬গী ময়াদা হেল্লে
মালেমগী খ্বাইদগী নেমবশিংগী মরক্তা অমা ওইরিবা ভারতকী শীবগী চাং মখা তানা হন্থরে
23 AUG 2020 2:50PM by PIB Imphal
চাং নাইনা মীশিং য়াম্না ফগৎলকপনা ভারতকী কোবিইদ-১৯ নাবা মীওইশিংগী মরক্তা ফগৎলকপগী চাং অসি চাদা ৭৫গী ময়া য়ৌরে‍।
হৌখিবা পুং ২৪দা কোবিদ নাবা মীওই ৫৭,৯৮৯ ফগৎলক্তুনা ঙসি অপুনবা ফগৎলকপা মীশিং ২২,৮০,৫৬৬ য়ৌরে‍।
ভারতকী অপুনবা ফগৎলকপা মীশিংনা অপুনবা এক্তিব কেস (৭,০৭,৬৬৮)মশিংদগী লাখ ১৬গী ময়া (১,৫৭২,৯৮৯) হেল্লে‍।
গ্রাফ অসিদা উৎলিবা অসুম্না, চাংচত্তা নুংতিগী ফগৎলকপা মশীং অসি মথক্তা অসুম অসুম কাখৎলক্তুনা ১৫,০১৮ (জুলাই ১-৭, ২০২০) ওইরম্বদগী ওগস্ত ১৯-১৩, ২০২০গী চয়োলদা ৬০,৫৫৭ ওইরে‍।
চাং নাইনা হেনগৎলক্লিবা ফগৎলকপগী চাং অসিনা লৈবাকসিগী তশেং তশেংবা কেসলোদ হায়বদি এক্তিব কেস মশীং হন্থহল্লে অমদি হৌজিক অপুনবা পোজিতিব কেসকী চাদা ২৩.২৪ ওইরি‍। মসিনা মী শিবগী চাংসু তপ্না তপ্না হন্থহল্লে‍। হৌজিক চাদা ১.৮৬ ওইদুনা ভারতকী মী শিবগী চাং (সি.এফ.আর.) অসি মালেমগী ওইনা খ্বাইদগী নেমবশিংগী মরক্তা লৈরি‍। মসি ইচঙ থৌনা তেস্ত তৌবগী, মপুং ফানা থিদোকপগী অমসুং মওং চুম্না লায়েংবগী কেন্দ্রগী পুম্নমক শুপচিল্লবা অমদি হনবা নাইদবা কান্নরবা খুজিল থৌরাং অসিনা ওইবা ঙমহল্লিবনি‍।
কোবিদ নাবা মীওইশিংগী মরক্তা মশীং ৱাংনা ফগৎলকপা অমসুং মী শিবগী চাং হন্থরকপা অসিনা ভারতকী তাঙ্কক নাইবা অমসুং ইচঙ থৌবা থৌশিল অসিনা ফিল্দদা অফবা মহৈ ফংলি হায়বা উৎলি‍।
তেক্নিকেল ইসু, চৎন-কাংলোন অমদি পাউতাক ৱারোলশিংগা মরী লৈনবা কোবিদ-১৯গী মতাংদা অচুম্বা অমদি অনৌবা ৱাফমশিংগীদমক চাং নাইনা চঙবিয়ু: https://www.mohfw.gov.in/ অমদি @MoHFW_INDIA .