প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
৮২সংখ্যক প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে চিআৰপিএফ জোৱানসকলক শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
27 JUL 2020 10:01AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৮২সংখ্যক প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে চিআৰপিএফ জোৱানসকলক শুভেচ্ছা জনায়৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “এই অসাধাৰণ বাহিনীটোৰ ৮২সংখ্যক প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে চিআৰপিএফ জোৱানসকলক শুভেচ্ছা জনাইছো৷ আমাৰ দেশক সুৰক্ষিত কৰি ৰখাত চিআৰপিএফে অগ্ৰণী ভূমিকা পালন কৰে৷ বাহিনীটোৰ সাহস আৰু পেশাদাৰিত্বক সবত্ৰ প্ৰশংসিত হৈছে৷
অনাগত দিনত বাহিনীটোৱে নতুন শিখৰত উপনীত হওক, তাকে কামনা কৰিলো৷”

Prime Minister's Office
PM greets CRPF personnel on 82nd Raising Day
27 JUL 2020 10:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has greeted the CRPF personnel on the 82nd Raising Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "Greetings to all @crpfindia personnel on the 82nd Raising Day of this outstanding Force. CRPF is at the forefront of keeping our nation safe. The courage and professionalism of this force are widely admired.
May the CRPF achieve even greater heights in the coming years."