প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দা. স্যামা প্রসাদ মুখর্জীগী মপোক নুমিত্তা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে
06 JUL 2020 9:56AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি দা. স্যামা প্রসাদ মুখর্জীগী মপোক নুমিত্তা মফমদা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “ঐহাক্না দা. স্যামা প্রসাদ মুখর্জীগী মপোক নুমিৎ অসিদা মহাক্কী মফমদা কোক নোন্না খুরুমজরি। থৱাই হকচাং য়াওনা মরৈবাক নীংখিবা মহাক্না ভারতকী চাউখৎ খোংথাংগীদমক্তা থবক কয়া অমা তৌবীরম্মি। মহাক্না ভারতকী অপুনববু হেন্না চেৎশিন্নবা থৌনা ফনা থৌদাং কয়া পাংথোক্লম্মি। মহাক্কী ৱাখল্লোন অসিনা লৈবাক্কী মীওই মিলিয়ন কয়াগী থৌনা হাপ্লি।”

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Dr. Syama Prasad Mookerjee on his Jayanti
06 JUL 2020 9:56AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Dr. Syama Prasad Mookerjee on his Jayanti today.
"I bow to Dr. Syama Prasad Mookerjee on his Jayanti. A devout patriot, he made exemplary contributions towards India’s development. He made courageous efforts to further India’s unity. His thoughts and ideals give strength to millions across the nation", the Prime Minister said.