প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জয়ন্তী উপলক্ষে ড০ শ্যামা প্ৰসাদ মুখাৰ্জীলৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি
06 JUL 2020 9:56AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ড০ শ্যামা প্ৰসাদ মুখাৰ্জীৰ জয়ন্তী উপলক্ষে তেওঁলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনাইছে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “ড০ শ্যামা প্ৰসাদ মুখাৰ্জীৰ জয়ন্তীত তেওঁলৈ প্ৰণিপাত জনাইছো৷ এগৰাকী একনিষ্ঠ দেশপ্ৰেমিক হিচাপে তেওঁ ভাৰতৰ উন্নয়নৰ দিশত উল্লেখযোগ্য বৰঙণি আগবঢ়াই গৈছে৷ ভাৰত একতাৰ দিশত তেওঁ সাহসী পদক্ষেপ গ্ৰহণ কৰিছিল৷ তেওঁ চিন্তাধাৰা আৰু আদৰ্শই সমগ্ৰ দেশৰ কোটি কোটি লোকক শক্তি যোগাইছে৷”

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Dr. Syama Prasad Mookerjee on his Jayanti
06 JUL 2020 9:56AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Dr. Syama Prasad Mookerjee on his Jayanti today.
"I bow to Dr. Syama Prasad Mookerjee on his Jayanti. A devout patriot, he made exemplary contributions towards India’s development. He made courageous efforts to further India’s unity. His thoughts and ideals give strength to millions across the nation", the Prime Minister said.