Ministry of Health and Family Welfare
UPDATES ON COVID-19
Recovery Rate more than 50%
A Total of 1,62,378 Patients cured of COVID-19
14 JUN 2020 3:35PM by PIB Delhi
With 8,049 COVID-19 patients cured in the last 24 hours, the recovery rate has become more than 50%. A total of 1,62,378 patients, so far, have been cured of COVID-19.
Currently, the recovery rate is 50.60%. This indicates that of all the cases of COVID-19, half of them have recovered from the disease. Timely case identification and proper clinical management has been the road to recovery.
Currently, 1,49,348 active cases are under medical supervision.
ICMR‘s testing capacity for detecting the novel Coronavirus in infected persons is continuously being ramped up. The number of government labs has been increased to 646 and private labs has been increased to 247 (A total of 893). In the last 24 hours, 1,51,432 samples were tested. The total number of samples tested thus far is 56,58,614.
Today, the Union Health Minister along with the Union Home Minister held a meeting with the Lieutenant Governor of Delhi and Chief Minister of Delhi to review the COVID-19 situation in the NCT of Delhi. Strengthening of containment measures, ramping up testing and adequate health infrastructure preparedness were discussed in the meeting.
For all authentic & updated information on COVID-19 related technical issues, guidelines & advisories please regularly visit: https://www.mohfw.gov.in/ and @MoHFW_INDIA .

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
নাবা ফগৎখিবগী চাং অসি চাদা ৫০ হেনখ্রে
পুন্না কোবিদ-১৯না নাবা মী ১,৬২,৩৭৮ ফগৎপা ঙমখ্রে
14 JUN 2020 3:35PM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা কোবিদ-১৯না নাবা মীওই ৮,০৪৯ ফগৎহনখিবগা লোয়ননা ফগৎপগী চাং অসি চাদা ৫০ হেনখ্রে। হৌজিক ফাওবদা কোবিদ-১৯না নারবা পুন্না মীওই ১,৬২,৩৭৮ ফগৎখ্রে।
হৌজিক ফগৎপগী চাং অসি চাদা ৫০.৬০নি। কোবিদ-১৯গী অপুনবা কেসশিংগীদগী তঙ্খাই অমা লায়না অসিদগী ফগৎপা ঙমখ্রে হায়বসি মসিনা তাকই। মতম চানা মশক খংদোকপা অমসুং নিংথিজনা লায়েং চত্থবনা ফগৎলক্নবগী মরম ওইরি। হৌজিক-হৌজিক এক্তিব ওইবা কেস ১,৪৯,৩৪৮ নিংথিজনা লায়েং চত্থরি।
মহীক চংলবা মীশিংদা নোভেল কোরোনাভাইরস অসি খংদোক্নবা আই.সি.এম.আর.গী তেস্ত তৌবগী চাং অসি লেপ্তনা হেনগৎলক্লি। সরকারগী লেবশিং অসি ৬৪৬তা হেনগৎখ্রে অমসুং লন্নাইগী লেবশিংনা ২৪৭ য়ৌনা হেনগৎখ্রে (পুন্না ৮৯৩)। হৌখিবা পুং ২৪ সিদা সেম্পল ১,৫১,৪৩২ তেস্ত তৌখ্রে। তেস্ত তৌখ্রবা সেম্পলগী মশিং অসি হৌজিক ফাওবদা পুন্না ৫৬,৫৮,৬১৪নি।
ঙসি হকশেল মন্ত্রীনা কেন্দ্রগী হোম মিনিস্তরগা লোয়ননা দিল্লীগী লেফতেনেন্ত গবর্নর অমসুং দিল্লীগী মুখ্য মন্ত্রীগা দিল্লীগী এন.সি.তি.দা কোবিদ-১৯গী ফীভম য়েংশিন্নবা মীফম অমা পাংথোকখ্রে। মীফম অদুদা লায়না লৈরক্তনবা পাম্বৈশিং হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্দুনা তেস্তিং তৌবগী অমদি হকশেলগী ইনফ্রাস্ত্রকচরশিং শেম-শারিবশিংগী মতাংদা খন্নখি।
কোবিদ-১৯গা থাজনিংহাই ওইবা অমসুং অপদেত তৌরবা ই-পাওশিংগা মরি লৈনবা তেক্নিকেল ওইনা খুদোংচাদবশিং, গাইদলাইনশিং অমসুং এদভাইজরীশিংগীদমক্তা চাং নাইনাঃ https://www.mohfw.gov.in/ অমসুং @MoHFW_INDIA দা য়েংবিয়ু।