Ministry of Health and Family Welfare
UPDATES ON COVID-19
All CGHS empanelled hospitals, notified as COVID-Hospitals by State Governments, to provide treatment facilities to CGHS beneficiaries
10 JUN 2020 11:30AM by PIB Delhi
The Ministry of Health and Family Welfare has issued an order to all Health Care Organizations (HCOs) empanelled under CGHS, after reviewing the representations from CGHS beneficiaries regarding the difficulties in availing of treatment facilities at private hospitals / Diagnostic Centres empanelled under CGHS.
As per the Ministry order, all CGHS empanelled hospitals, which are notified as COVID-Hospitals by State Governments shall provide treatment facilities to CGHS beneficiaries as per the CGHS norms, for all COVID related treatments. Similarly, it is directed that all the CGHS empanelled hospitals, which are not notified as COVID Hospitals shall not deny treatment facilities / admission to CGHS beneficiaries and shall charge as per CGHS norms, for all other treatments. Action shall be taken in case of violation of the guidelines.
For all authentic & updated information on COVID-19 related technical issues, guidelines & advisories please regularly visit: https://www.mohfw.gov.in/ and @MoHFW_INDIA .

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
স্তেৎ লৈঙাকশিংনা কোবিদ-হোস্পিতাল ওইনা লাউথোকখ্রবা সি.জি.ঐচ.এস. এম্পেনেল হোস্পিতালশিংদা সি.জি.ঐচ.এস. বেনিফিসিরীশিংদা লায়েংগী খুদোংচাবা পীগদবনি
10 JUN 2020 11:30AM by PIB Imphal
হকশেল অমদি য়াইফ য়ুম্বাল মন্ত্রালয়না সি.জি.ঐচ.এস. এম্পেনেল তৌরবা প্রাইবেৎ হোস্পিতাল/দাইগ্নোস্তিক সেন্তরশিংদা লায়েংবগী খুদোংচাবা লৌবদা থেংনরিবা খুদোংচাদবশিংগী মতাংদা বেনিফিসিরীশিংনা থাঙ্গৎলকপা ৱাফমগী য়েংশিল্লবা মতুংদা সি.জি.ঐচ.এস.গী মখাদা এম্পেনেল তৌরবা হেল্থ ক্যের ওর্গনাইজেসনশিংদা য়াথং অমা তৌথখ্রে‍।
মন্ত্রালয়গী য়াথংগী মতুং ইন্না স্তেৎ লৈঙাকশিংনা কোবিদ-হোস্পিতাল ওইনা লাউথোকখ্রবা সি.জি.ঐচ.এস.কী মখাদা এম্পেনেল তৌরবা হোস্পিতাল খুদিংমক্না কোবিদকা মরী লৈনবা লায়েং খুদিংমক্তা সি.জি.ঐচ.এস.কী চৎন-কাংলোনগী মতুং ইন্না বেনিফিসরী খুদিংমক্তা লায়েংনবগী খুদোংচাবা পীগদবনি‍। মসিগা মান্ননা অতৈ লায়েংগীদমকসু কোবিদ হোস্পিতাল ওইনা লাউথোক্ত্রিবা সি.জি.ঐচ.এস. এম্পেনেল তৌরবা হোস্পিতালশিংনা বিনিফিসিয়রীশিংদা এদমিত তৌবা অমদি লায়েংবগী খুদোংচাবা পীদবা য়ারোই‍ অমদি সি.জি.ঐচ.এস.গী চৎন-কাংলোনগী মতুং ইন্না শেন লৌগদবনি‍। চৎন-পথাপশিং অসি ইন্দ্রবদি এক্সন লৌখৎকনি‍।
কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা তেক্নিকেল ইসুশিং, চৎন-পথাপশিং অমদি পাউতাক ৱারোল খুদিংমক্কী অচুম্বা অমদি অনৌবা ৱাফমশিংগীদমক: https://www.mohfw.gov.in/ অমদি @MoHFW_INDIA দা চাং নাইন চঙবিয়ু‍।