প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী বেদ মাৰৱাহৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
06 JUN 2020 11:58AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে দিল্লীৰ প্ৰাক্তন আয়ুক্ত, তথা মনিপুৰ, মিজোৰাম আৰু ঝাৰখণ্ডৰ প্ৰাক্তন ৰাজ্যপাল শ্ৰী বেদ প্ৰকাশৰ বিয়োগত শোক প্ৰকাশ কৰে৷
এক শোকবাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “ৰাজহুৱা জীৱনলৈ আগবঢ়োৱা চহকী অৱদানৰ বাবে শ্ৰী বেদ মাৰৱাহ জী সদায় স্মৰণীয় হৈ থাকিব৷ এগৰাকী আইপিএছ বিষয়া হিচাপে কামৰ সময়ত তেওঁ অদম্য সাহসৰ পৰিচয় দি গৈছে৷ জনমানসত তেওঁ সকলোৰে শ্রদ্ধাৰ পাত্র আছিল৷ তেওঁৰ বিয়োগত মই অতিশয় দুঃখিত হৈছো৷ তেওঁ পৰিয়াল আৰু গুনমুগ্ধসকলৰ প্ৰতি সমবেদনা জনাইছো৷ ওঁ শান্তি৷”

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Shri Ved Marwah
06 JUN 2020 11:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of former Police Commissioner of Delhi and former Governor of Manipur, Mizoram and Jharkhand, Shri Ved Marwah.
"Shri Ved Marwah Ji will be remembered for his rich contributions to public life. His unwavering courage always stood out during his career as an IPS officer. He was also a well respected public intellectual. Pained by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti", the Prime Minister said.