প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পোপাল কৃষ্ণ গোখলেৰ জন্ম বাৰ্ষিকী উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি
09 MAY 2020 12:39PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পোপাল কৃষ্ণ গোখলেৰ জন্ম বাৰ্ষিকী উপলক্ষে তেওঁলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে৷
এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “পোপাল কৃষ্ণ গোখলেৰ জন্ম বাৰ্ষিকী উপলক্ষে তেওঁক স্মৰণ কৰিছো৷ অপৰিসীম জ্ঞানেৰে সমৃদ্ধ ব্যক্তিত্বৰ অধিকাৰী গোখলেই শিক্ষা আৰু সামাজিক সবলীকৰণৰ দিশত অনবদ্য বৰঙণি আগবঢ়াই আহিছে৷ ভাৰতৰ স্বাধীনতা আন্দোলনতো তেওঁ উল্লেখযোগ্য নেতৃত্ব বহন কৰিছিল৷”

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Gopal Krishna Gokhale on his birth anniversary
09 MAY 2020 12:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Gopal Krishna Gokhale on his birth anniversary.
“Remembering Gopal Krishna Gokhale on his birth anniversary. A remarkable personality blessed with immense wisdom, he made outstanding contributions towards education and social empowerment. He also provided exemplary leadership to India’s freedom movement”, the Prime Minister said.