প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গোপাল কৃষ্ণ গোখলেগী মপোক নুমিত্তা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
09 MAY 2020 12:39PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গোপাল কৃষ্ণ গোখলেদা মহাক্কী মপোক নুমিত্তা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, "গোপাল কৃষ্ণ গোখলেবু মহাক্কী মপোক নুমিৎনা লাকপদা নিংশিংজরি। লৌশিংতনা য়োম্লবা লেমজনীংঙাই ওইরবা মীশক অমনি, লাইরিক লাইশু অমসুং খুনাই অসিবু চাউখৎনবা হোৎনবদা অচৌবা থৌদাং লৌবীরম্মি। মাহাক্না ভারতকী নীংখা তম্বগী খোংজংদা শিংথানীংঙাই ওইরবা লুচিংবগী থৌদাং লৌবীখি।"

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Gopal Krishna Gokhale on his birth anniversary
09 MAY 2020 12:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Gopal Krishna Gokhale on his birth anniversary.
“Remembering Gopal Krishna Gokhale on his birth anniversary. A remarkable personality blessed with immense wisdom, he made outstanding contributions towards education and social empowerment. He also provided exemplary leadership to India’s freedom movement”, the Prime Minister said.