প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী অমসুং ম্যানমারগী স্তেৎ কাউন্সিলর দো ঔং সান সু চীগী মরক্তা তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে
30 APR 2020 3:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২০গী এপ্রিল ৩০দা রিপব্লিক ওফ দি য়ুনিয়ন ওফ ম্যানমারগী স্তেত কাউন্সিলর দো ঔং সান সু চীগা লোয়ননা তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে।
লুচিংবশিংনা দোমেস্তিক অমসুং রিজনেলগী ৱাফমদা হৌজিক ওইরিবা কোবিদ-১৯গী হিরমদা খন্ন-নৈনখি অমদি লাইচৎ অসি শন্দোরকপা থিংনবা লৌখৎলিবা খোঙথাংশিংদা অমনা অমদা পাউদমখি।
ভারতকী ‘নাইবরহুদ ফার্সত পোলিসী’গী মরুওইবা য়ুম্বী অমগুম ম্যানমারগী মরুওইবা অদু ফোংদোক্লদুনা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা কোবিদ-১৯গী হকশেল অমসুং ইকোনোমিক ইম্পেক্ত হন্থহন্নবগীদমক ম্যানমারদা পীবা য়াবা তেঙবাং পুম্নমক পীনবা ভারতনা থৌরাংলিবা অদু ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হৌজিক ভারত্তা লৈরিবা ম্যানমারগী নাগরিকশিংগীদমক ভারত সরকারনা পীবা য়াবা তেঙবাং পুম্নমক পীগনি হায়না থাজবা পীখি অমদি ম্যানমারদা লৈরিবা ভারতকী নাগরিকশিংদা ম্যানমার ওথোরিতীনা তেঙবাং পীবগীদমক স্তেত কাউন্সিলরবু থাগৎপা ফোংদোকখি।
লুচিংবশিংনা কোবিদ-১৯না ওইহল্লক্লিবা হৌজিক্কী অমসুং তুংগী শিংনবশিং মায়োক্ননবগীদমক মখা তানা পাউ ফাওনবা অমসুং পুন্না থবক তৌমিন্নবদা য়ানখি।

Prime Minister's Office
Telephone conversation between Prime Minister and State Counsellor of Myanmar Daw Aung San Suu Kyi
30 APR 2020 3:50PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephonic conversation with Daw Aung San Suu Kyi, State Counsellor of the Republic of the Union of Myanmar on 30 April 2020.
The leaders discussed the evolving COVID 19 scenario in the domestic and regional contexts and updated each other on the steps being taken to control the spread of the pandemic.
Underlining the importance of Myanmar as a vital pillar of India's Neighbourhood First policy, Prime Minister Modi conveyed India's readiness to provide all possible support to Myanmar for mitigating the health and economic impact of COVID 19.
Prime Minister assured all possible support by Government of India for Myanmar citizens present in India, and thanked the State Counsellor for the cooperation being extended by Myanmar authorities to Indian citizens in Myanmar.
The leaders agreed to remain in touch and work together to address the present and future challenges posed by COVID-19.