য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ থেংননবা অথিংবা থম্লিঙৈ মনুংদা ই-কম্মর্সকী খুত্থাঙদা তঙাই ফদনা চঙদ্রবা য়াদ্রবা পোৎলম নত্তবশিং সপ্প্লাই তৌবদা লৈঙাক্না অথিংবা থম্লে
19 APR 2020 1:00PM by PIB Imphal
কোবিদ-১৯ থেংননবা লৈবাক শিনবা থুংনা অথিংবা থম্লিবা অসিগা মরী লৈননা হোম এফিয়র্স মন্ত্রালয়না মন্ত্রালয়/লোশঙ খুদিংমক্তা অকক্নবা থৌরম খরা শুপচিল্লবা চৎন-পথাপকী (https://www.mha.gov.in/sites/default/files/MHA%20order%20dt%2015.04.2020%2C%20with%20Revised%20Consolidated%20Guidelines_compressed%20%283%29.pdf) মখাদা কোমথোক্নবা য়াথং পীখ্রে‍।
অদুগা ৱাফম অসিসু শেংদোক্লি মদুদি পীরিবা শুপচিল্লবা চৎন-পথাপ অসিগী মখাদা ই-কম্মর্স কম্পেনীশিংনা তঙাই ফদনা চঙদ্রবা য়াদ্রবা পোৎলমশিং সপ্লাই তৌবগী থবক অথিংবা অসিদগী কোমথোক্লে‍। মখা তানা, ই-কম্মর্স কম্পেনীশিংনা অসিগুমবা পোৎলমশিং অসি থিন্দোক থিঞ্জিন তৌবদা শীজিন্নগদবা গারীশিং মথৌ তাবা অয়াবা লৌরগা চৎপা য়াগনি‍।
অথিংবা অসিগী শুপচিল্লগা চৎন-পথাপশিং অসিগী মতুং ইন্না কোবিদ-১৯ থেংননবা থম্লিবা অথিংবা অসিগী মনুংদা ই-কম্মর্সকী খুত্থাঙদা তঙাই ফদনা চঙদ্রবা য়াদ্রবা পোৎলম নত্তবশিং সপ্লাই তৌবদা লৈঙাক্না অথিংবা থম্লে‍।
ওফিসিএল ওইবা চেরোল য়েংনবগীদমক মফমসিদা নম্বীয়ু‍।

Ministry of Home Affairs
Government prohibits supply of Non-Essential Items through e-Commerce under Lockdown Restrictions to fight COVID-19
19 APR 2020 1:00PM by PIB Delhi
Ministry of Home Affairs (MHA) issued an order to exempt certain activities under the consolidated revised guidelines to all Ministries/Departments (https://www.mha.gov.in/sites/default/files/MHA%20order%20dt%2015.04.2020%2C%20with%20Revised%20Consolidated%20Guidelines_compressed%20%283%29.pdf), regarding the Nationwide lockdown to fight COVID-19.
Under the above consolidated revised guidelines, it is clarified that, e-commerce companies supplying essential goods have been exempted from lockdown restrictions. Further, vehicles used by e-commerce companies, engaged in supply of only essential goods, would be allowed to ply with necessary permissions.
In line with the above provision of consolidated revised guidelines on lockdown restrictions, Government has prohibited supply of non-essential items through e-commerce under lockdown restrictions to fight COVID-19.
Click here to see the Official Document