Prime Minister's Office
PM greets people on the occasion of Easter
12 APR 2020 1:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people on the occasion of Easter.
Prime Minister said, “Best wishes to everyone on the special occasion of Easter. We remember the noble thoughts of Lord Christ, especially his unwavering commitment to empowering the poor and needy. May this Easter give us added strength to successfully overcome COVID-19 and create a healthier planet”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইস্তরগী তাঞ্জা লাকপদা মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
12 APR 2020 1:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইস্তরগী তাঞ্জানা লাকপদা মীয়ামদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হেয়খি, “ইস্তরগী অখন্নবা তাঞ্জা লাকপদা মীপুম খুদিংমক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ঐখোয়না প্রভু খৃস্তকী চিং লেম্লবা ৱাখল্লোন, অখন্ননা লৈত-লাইরবশিংদা থৌনা হাপ্নবা মহাক্কী নীংজিং মাঙজিংনদবা ৱাফম অদু নীংশিংলি। হন্দক্কী ইস্তর অসিনা কোবিদ-১৯ মায় পাক্না লাকশিন্ননবা অমদি মশা-মউ ফবা প্লানেৎ অমা শেম্নবা অহেনবা থৌনা পীনবীবা ওইরসনু।”