ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆହ୍ଵାନମୂଳକ ପରିସ୍ଥିତିରେ ଭାରତ-ବ୍ରାଜିଲ ବନ୍ଧୁତ୍ଵ ସବୁଠାରୁ ସୁଦୃଢ ବୋଲି କହିଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
10 APR 2020 2:15PM by PIB Bhubaneswar
ଆହ୍ଵାନମୂଳକ ପରିସ୍ଥିତିରେ ଭାରତ-ବ୍ରାଜିଲ ବନ୍ଧୁତ୍ଵ ପୂର୍ବାପେକ୍ଷା ଅଧିକ ନିବିଡ ହୋଇଛି ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି । ଭାରତ ବ୍ରାଜିଲକୁ ହାଇଡ୍ରୋକ୍ସିକ୍ଳୋରୋକ୍ଵିନ ଯୋଗାଣ ନେଇ ବ୍ରାଜିଲ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ମିଷ୍ଟର ଜେଆର ଏମ. ବୋଲ୍ସୋନାରୋଙ୍କ କୃତଜ୍ଞତା ପରିପ୍ରେକ୍ଷୀରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଏକ ଟ୍ଵିଟ ଜରିଆରେ ଏହା କହିଛନ୍ତି । ମହାମାରୀ କାଳରେ ଭାରତ ମାନବିକତାର ରକ୍ଷା ପାଇଁ ଅଙ୍ଗୀକାରବଦ୍ଧ ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ।

Prime Minister's Office
India Brazil partnership is stronger than ever in these challenging times says PM
10 APR 2020 2:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that India Brazil partnership is stronger than ever in these challenging times.
The Prime Minister, Shri Narendra Modi replied to the tweet from the President of Brazil Jair M. Bolsonaro, who expressed his gratitude for India’s decision to supply Hydroxychloroquine to Brazil.
“India is committed to contribute to humanity’s fight against this pandemic,” The Prime Minister said.