প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খ্রে মদুদি ভারত ব্রাজিল মরী অসি শিংনরক্লিবা মতম অসিদা হান্নদগী হেন্না চেৎশিল্লে
10 APR 2020 2:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খ্রে মদুদি ভারত ব্রাজিলগী মরী অসি শিংনরক্লিবা মতম অসিদা হান্নদগী হেন্না চেৎশিল্লে।
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ব্রাজিলদা হাইদ্রোক্সীক্লোরোক্বিন সপ্লাই তৌনবা ভারতকী ৱারেপকীদমক মহাক্কী তৌবীমল খঙবা ফোংদোরকখিবা ব্রাজিলগী রাস্ত্রপতি জে.এম. বোল্সোনারোগী ত্বীৎতা পাউখুম পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “ভারতনা লাইচৎ অসিগী মায়োক্তা মীওইবা খুনাইনা লান্থেংনরিবা অসিদা থৌদাং য়ানবা ৱারেপ লৌরে।”

Prime Minister's Office
India Brazil partnership is stronger than ever in these challenging times says PM
10 APR 2020 2:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that India Brazil partnership is stronger than ever in these challenging times.
The Prime Minister, Shri Narendra Modi replied to the tweet from the President of Brazil Jair M. Bolsonaro, who expressed his gratitude for India’s decision to supply Hydroxychloroquine to Brazil.
“India is committed to contribute to humanity’s fight against this pandemic,” The Prime Minister said.