Ministry of Defence
MoD employees to contribute one day salary to PM-CARES Fund; Rs 500 crore contribution expected
29 MAR 2020 3:05PM by PIB Delhi
Raksha Mantri Shri Rajnath Singh has approved a proposal for the contribution of one day salary by the employees of Ministry of Defence to the PM-CARES Fund to fight Covid-19. It is estimated that around Rs 500 crore will be collectively provided by the Defence Ministry to the fund from various wings, including Army, Navy, Air Force, Defence PSUs and others.
The employees’ contribution is voluntary and those desirous of opting out will be exempted.

প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰালয়
প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰালয়ৰ সকলো কৰ্মচাৰীয়েই এদিনৰ দৰমহা আগবঢ়াব পিএম-কেয়াৰ্ছ পুঁজিলৈ, ৫০০ কোটি টকা অনুদান সংযোজিত হোৱাৰ সম্ভাৱনা
29 MAR 2020 3:05PM by PIB Guwahati
ক’ভিড-১৯ ৰ বিৰুদ্ধে সংগ্ৰাম অব্যাহত ৰাখিবৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী কেয়াৰ্ছ পুঁজিলৈ প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰালয়ৰ সকলো কৰ্মচাৰীয়েই এদিনৰ দৰমহা আগবঢ়োৱাৰ সিদ্ধান্তমূলক প্ৰস্তাৱলৈ প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰী ৰাজনাথ সিঙে অনুমোদন জনাইছে। প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰালয়ৰ অধীনৰ বিভিন্ন শাখা যেনে স্থল সেনা, বায়ু সেনা, নৌ সেনা, প্ৰতিৰক্ষা ক্ষেত্ৰৰ ৰাজহুৱা খণ্ডৰ প্ৰতিষ্ঠানবোৰ আৰু অন্যান্য বিভাগ সামৰি সংগ্ৰহ হ’বলগীয়া পুঁজিৰ পৰিমাণ সামগ্ৰিকভাৱে প্ৰায় ৫০০ কোটি হোৱাৰ সম্ভাৱনা আছে।
অৱশ্যে কৰ্মচাৰীৰ এই অৱদান সম্পূৰ্ণ স্বেচ্ছামূলক আৰু যিসকলে এইক্ষেত্ৰত তেওঁলোকৰ দৰমহাৰ অংশ এৰি দিবলৈ নিবিচাৰে তেওঁলোকক এই সিদ্ধান্তৰ পৰা বাদ দিয়া হ’ব।