Prime Minister's Office
Prime Minister conveys best wishes for Kashi Tamil Sangamam
02 DEC 2025 6:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his best wishes for Kashi Tamil Sangamam, that begins today. Shri Modi stated that this vibrant programme deepens the spirit of 'Ek Bharat, Shreshtha Bharat. "I wish everyone coming for the Sangamam a pleasant and memorable stay in Kashi!", Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
"As the Kashi Tamil Sangamam begins today, I convey my best wishes for this vibrant programme which deepens the spirit of 'Ek Bharat, Shreshtha Bharat.' I wish everyone coming for the Sangamam a pleasant and memorable stay in Kashi!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কাশি তামিল সঙ্গমমগীদমক্তা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
02 DEC 2025 6:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হৌগদবা কাশী তামিল সঙ্গমমগীদমক মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মসিগী ননিংথিরবা থৌরম অসিনা ‘এক ভারত, শ্রেস্থ ভারত’কী ৱাখল্লোনবু হেন্না চেৎশিলহল্লি। সঙ্গমমদা লাক্কদৌরিবা পুম্নমকপু কাশীদা নুংঙাইরবা অমসুং নীংশিংনিংঙাই ওইরবা মতম অমা ওইরসনু হায়না ঐহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীজরি।” হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা অসুম্না পোস্ত তৌখি:
“কাশী তামিল সঙ্গমম ঙসি হৌরকপগা লোয়ননা, ঐহাক্না ‘এক ভারত, শ্রেস্থ ভারত’কী ৱাখল্লোনবু হেন্না চেৎশিলহল্লক্লিবা নিংথিরবা থৌরম অসিগীদমক ঐহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীজরি। সঙ্গমমদা লাক্কদৌরিবা পুম্নমকপু কাশীদা নুংঙাইরবা অমসুং নীংশিংনিংঙাই ওইরবা মতম অমা ওইরসনু হায়না ঐহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীজরি।“