প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কাশী তামিল সংগমমলৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে
02 DEC 2025 6:40PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজিৰে পৰা আৰম্ভ হোৱা কাশী তামিল সংগমমলৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে। শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে এই স্পন্দনশীল কাৰ্য্যসূচীয়ে ‘এক ভাৰত, শ্ৰেষ্ঠ ভাৰত’ৰ মনোভাৱক গভীৰ কৰি তোলে। "সংগমমলৈ আগমন ঘটা সকলোৰ যেন কাশীৰ অভিজ্ঞতা সন্তোষজনক আৰু স্মৰণীয় হৈ উঠে, তাৰেই কামনা কৰিলো!", শ্ৰী মোদীয়ে কয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স-ত এইদৰে প’ষ্ট কৰেঃ
"আজিৰে পৰা আৰম্ভ হোৱা কাশী তামিল সংগমমলৈ শুভেচ্ছা জনাইছো। এই স্পন্দনশীল কাৰ্য্যসূচীয়ে ‘এক ভাৰত, শ্ৰেষ্ঠ ভাৰত’ৰ মনোভাৱক গভীৰ কৰি তোলে। সংগমমলৈ আগমন ঘটা সকলোৰ যেন কাশীৰ অভিজ্ঞতা সন্তোষজনক আৰু স্মৰণীয় হৈ উঠে, তাৰেই কামনা কৰিলো!"

Prime Minister's Office
Prime Minister conveys best wishes for Kashi Tamil Sangamam
02 DEC 2025 6:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his best wishes for Kashi Tamil Sangamam, that begins today. Shri Modi stated that this vibrant programme deepens the spirit of 'Ek Bharat, Shreshtha Bharat. "I wish everyone coming for the Sangamam a pleasant and memorable stay in Kashi!", Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
"As the Kashi Tamil Sangamam begins today, I convey my best wishes for this vibrant programme which deepens the spirit of 'Ek Bharat, Shreshtha Bharat.' I wish everyone coming for the Sangamam a pleasant and memorable stay in Kashi!"