Prime Minister's Office
Prime Minister greets on occasion of Air Force Day
08 OCT 2024 9:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his greetings to India’s brave air warriors on occasion of Air Force Day.
The Prime Minister posted on X:
“Air Force Day greetings to our brave air warriors. Our Air Force is admired for their courage and professionalism. Their role in protecting our nation is extremely commendable.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এয়র ফোর্স নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
08 OCT 2024 9:09AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এয়র ফোর্স নুমিৎনা লাকপদা ভারতকী থৌনা ফরবা নোংথক্কী লান্মীশিংদা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
“ঐখোয়গী থৌনা ফরবা নোংথক্কী লান্মীশিংদা এয়র ফোর্স নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। ঐখোয়গী এয়র ফোর্স অসি মখোয়গী থৌনা অমসুং প্রোফেস্নেলিজমগীদমক থাগৎনৈ। ঐখোয়গী জাতি অসি ঙাকশেনবদা মখোয়গী থৌদাং অসি য়াম্না শীংথানীংঙাই ওই।”