Prime Minister's Office
Swachhata among the most discussed topics during Mann Ki Baat: Prime Minister
PM highlights life journey of people working to make India Swachh
02 OCT 2024 5:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has underlined that Swachhata has been among the most discussed topics during Mann Ki Baat.
Sharing a post on X by narendramodi_in handle, the Prime Minister wrote:
“Swachhata has indeed been among the most discussed topics during Mann Ki Baat. We have highlighted life journeys of exemplary people working to make India Swachh.
#10YearsOfSwachhBharat"

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
‘ମନ୍ କୀ ବାତ୍‌’ରେ ସ୍ୱଚ୍ଛତା ସବୁଠାରୁ ଅଧିକ ଚର୍ଚ୍ଚା ହୋଇଥିବା ବିଷୟ ମଧ୍ୟରୁ ଅନ୍ୟତମ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଭାରତକୁ ସ୍ୱଚ୍ଛ କରିବା ଦିଗରେ କାମ କରୁଥିବା ଲୋକଙ୍କ ଜୀବନ ଯାତ୍ରା ସମ୍ପର୍କରେ ବର୍ଣ୍ଣନା କଲେ
02 OCT 2024 5:56PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏହି ତଥ୍ୟକୁ ରେଖାଙ୍କିତ କରିଛନ୍ତି ଯେ, ‘ମନ୍ କୀ ବାତ୍‌’ରେ ସ୍ୱଚ୍ଛତା ସବୁଠାରୁ ଅଧିକ ଚର୍ଚ୍ଚା ହୋଇଥିବା ପ୍ରସଙ୍ଗରୁ ଅନ୍ୟତମ ।
ଏକ୍ସରେ narendramodi_in ହ୍ୟାଣ୍ଡଲରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ଲେଖି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି:
“ବାସ୍ତବରେ ‘ମନ୍ କୀ ବାତ୍‌’ରେ ସ୍ୱଚ୍ଛତା ସବୁଠାରୁ ଅଧିକ ଚର୍ଚ୍ଚା ହୋଇଥିବା ପ୍ରସଙ୍ଗରୁ ଅନ୍ୟତମ । ଆମେ ଭାରତକୁ ସ୍ୱଚ୍ଛ କରିବା ଦିଗରେ କାମ କରୁଥିବା ଅନୁକରଣୀୟ ଲୋକମାନଙ୍କ ଜୀବନୀ ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରିଛୁ । #10YearsOfSwachhBharat”