প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মন কী বাতৰ সময়ত আটাইতকৈ বেছি চৰ্চিত বিষয়ৰ ভিতৰত অন্যতম হৈছে স্বচ্ছতাঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
ভাৰতক স্বচ্ছ কৰিবলৈ কাম কৰা লোকসকলৰ জীৱন যাত্ৰাৰ ওপৰত আলোকপাত কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
02 OCT 2024 5:56PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গুৰুত্ব সহকাৰে কয় যে মন কী বাত অনুষ্ঠানত স্বচ্ছতা এক সঘনাই চৰ্চিত বিষয়সমূহৰ ভিতৰত অন্যতম হৈ আহিছে।
এক্সৰ narendramodi_in হেণ্ডেলত শ্বেয়াৰ কৰা এটা পোষ্টত তেওঁ কয় যে, "মন কী বাতৰ সময়ত স্বচ্ছতা সঁচাকৈয়ে এটা কেন্দ্ৰীয় বিষয়বস্তু হৈ আহিছে, য'ত আমি ভাৰতক স্বচ্ছ কৰি তোলাৰ বাবে উৎসৰ্গিত ব্যক্তিসকলৰ প্ৰেৰণাদায়ক যাত্ৰাক প্ৰৌজ্জ্বল কৰি তুলিছো।"
#10YearsOfSwachhBharat"

Prime Minister's Office
Swachhata among the most discussed topics during Mann Ki Baat: Prime Minister
PM highlights life journey of people working to make India Swachh
02 OCT 2024 5:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has underlined that Swachhata has been among the most discussed topics during Mann Ki Baat.
Sharing a post on X by narendramodi_in handle, the Prime Minister wrote:
“Swachhata has indeed been among the most discussed topics during Mann Ki Baat. We have highlighted life journeys of exemplary people working to make India Swachh.
#10YearsOfSwachhBharat"