প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মন কি বাত্তা খ্বাইদগী তোইনা খন্নখিবা হিরমশিংগী মনুংদা শ্বাছতা য়াওখি: প্রধান মন্ত্রী
ভারত শ্বাছতা ওইহন্নবা থবক তৌরিবা মীওইশিংগী পুন্সি ৱারি প্রধান মন্ত্রীনা লিখ্রে
02 OCT 2024 5:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি মন কি বাত্তা খ্বাইদগী তোইনা খন্নখিবা হিরমশিংগী মনুংদা শ্বাছতা য়াওখি।
narendramodi_in হেন্দলনা এক্সতা থাগৎপা পোস্ত অমা শরুক য়ারদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“মন কি বাত্তা খ্বাইদগী তোইনা খন্নখিবা হিরমশিংগী মনুংদা শ্বাছতা য়াওখি। ভারত শ্বাছতা ওইহন্নবা থবক তৌরিবা মীওইশিংগী পুন্সি ৱারি ঐখোয়না লিরি।
#10YearsOfSwachhBharat"

Prime Minister's Office
Swachhata among the most discussed topics during Mann Ki Baat: Prime Minister
PM highlights life journey of people working to make India Swachh
02 OCT 2024 5:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has underlined that Swachhata has been among the most discussed topics during Mann Ki Baat.
Sharing a post on X by narendramodi_in handle, the Prime Minister wrote:
“Swachhata has indeed been among the most discussed topics during Mann Ki Baat. We have highlighted life journeys of exemplary people working to make India Swachh.
#10YearsOfSwachhBharat"