Prime Minister's Office
PM hails Indian contingent as Paris Olympics 2024 concludes
11 AUG 2024 11:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi hailed the efforts put in by the Indian contingent as the Olympics 2024 held in Paris, France concluded today.
Calling the Indian athletes, heroes, Shri Modi wished them luck for their future endeavours.
The Prime Minister posted on X:
"As the Paris #Olympics conclude, I appreciate the efforts of the entire Indian contingent through the games. All the athletes have given their best and every Indian is proud of them. Wishing our sporting heroes the best for their upcoming endeavours."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পেরিস ওলিম্পিক্স ২০২৪না লোইশিনখিবগা লোইননা প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী কন্তিঞ্জেন্তপু অৱাংবা থাক্তা থাংগৎখ্রে
11 AUG 2024 11:40PM by PIB Imphal
ফ্রান্সকী পেরিসতা পাঙথোকপা ওলিম্পিক্স ২০২৪ না ঙসি লোইশিনখিবগা লোইননা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী কন্তিঞ্জেন্তপু মখোয়না হোৎনজখিবা কয়াগীদমক থাগৎখি।
ভারতকী শান্নরোইশিংবু অথৌবশিংনি হায়না ফোঙদোক্লদুনা প্রধান মন্ত্রীনা মখোয়গী তুংগী খোঙচৎশিংদা মায় পাকপা ওইনবা য়াইফ পাউজেল পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"পেরিস #Olympics না লোইশিনখিবগা লোইননা ঐহাক্না ভারতকী কন্তিঞ্জেন্ত অপুনবনা গেম্স অসিনা লোইবা ফাওবদা উৎখিবা থৌনাগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকচরি। শান্নরোই খুদিংমক্না মখোয়গী ঙমজবা থাক্তা হোৎনখি অমসুং ভারত মচাশিংনা মখোয়গীদমক চাউথোকচরি। ঐখোয়গী শান্নরোই অথৌবশিংনা মখোয়গী তুংগী লম্বীশিংদা হেন্না য়াইফবা ওইরসনু।"