Prime Minister's Office
PM hails Indian contingent as Paris Olympics 2024 concludes
11 AUG 2024 11:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi hailed the efforts put in by the Indian contingent as the Olympics 2024 held in Paris, France concluded today.
Calling the Indian athletes, heroes, Shri Modi wished them luck for their future endeavours.
The Prime Minister posted on X:
"As the Paris #Olympics conclude, I appreciate the efforts of the entire Indian contingent through the games. All the athletes have given their best and every Indian is proud of them. Wishing our sporting heroes the best for their upcoming endeavours."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পেৰিছ অলিম্পিক ২০২৪ৰ সামৰণিত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰতীয় দলটোক প্ৰশংসা কৰে
11 AUG 2024 11:40PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ফ্ৰান্সৰ পেৰিছত অনুষ্ঠিত অলিম্পিক ২০২৪ৰ সামৰণি পৰাৰ লগে লগে ভাৰতীয় দলটোৱে কৰা প্ৰচেষ্টাৰ শলাগ লয়।
ভাৰতীয় খেলুৱৈসকলক নায়ক বুলি অভিহিত কৰি শ্ৰী মোদীয়ে তেওঁলোকৰ ভৱিষ্যত প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছেঃ
"পেৰিছ অলিম্পিকৰ সামৰণিৰ লগে লগে, খেলসমূহৰ জৰিয়তে কৰা প্ৰচেষ্টাৰ বাবে মই সমগ্ৰ ভাৰতীয় দলটোৰ শলাগ লৈছোঁ। সকলো খেলুৱৈয়ে তেওঁলোকৰ সৰ্বশ্ৰেষ্ঠ উজাৰি দিছে আৰু প্ৰতিজন ভাৰতীয়ই তেওঁলোকক লৈ গৌৰৱান্বিত। আমাৰ ক্ৰীড়া নায়কসকলক তেওঁলোকৰ আগন্তুক প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভকামনা জনাইছোঁ।"