ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ୟାରିସ୍ ଅଲିମ୍ପିକ୍ସ ଶେଷ ହେବା ପରେ ଭାରତୀୟ ଦଳକୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
11 AUG 2024 11:40PM by PIB Bhubaneswar
ଫ୍ରାନ୍ସର ପ୍ୟାରିସରେ ଆୟୋଜିତ ଅଲିମ୍ପିକ୍ସ ୨୦୨୪ର ଆଜି ସମାପନ ହୋଇଯାଇଥିବା ବେଳେ ଏଥିରେ ଭାରତୀୟ ଦଳର ଉଦ୍ୟମକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଭାରତୀୟ କ୍ରୀଡାବିତ୍‌ମାନଙ୍କୁ ହିରୋ ବୋଲି କହିବା ସହ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ସେମାନଙ୍କର ଭବିଷ୍ୟତ ଉଦ୍ୟମ ପାଇଁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି ;
“ପ୍ୟାରିସ୍ ଅଲିମ୍ପିକ୍ସ ସମାପ୍ତ ହୋଇଥିବାରୁ, ମୁଁ ଖେଳ ମାଧ୍ୟମରେ ସମଗ୍ର ଭାରତୀୟ ଦଳର ଉଦ୍ୟମକୁ ପ୍ରଶଂସା କରୁଛି । ସମସ୍ତ କ୍ରୀଡାବିତ୍‌ମାନେ ସେମାନଙ୍କର ଶ୍ରେଷ୍ଠ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଛନ୍ତି ଏବଂ ପ୍ରତ୍ୟେକ ଭାରତୀୟ ସେମାନଙ୍କ ପାଇଁ ଗର୍ବିତ । ଆମର କ୍ରୀଡା ହିରୋମାନଙ୍କୁ ସେମାନଙ୍କର ଆଗାମୀ ଉଦ୍ୟମ ପାଇଁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଉଛି ।”

Prime Minister's Office
PM hails Indian contingent as Paris Olympics 2024 concludes
11 AUG 2024 11:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi hailed the efforts put in by the Indian contingent as the Olympics 2024 held in Paris, France concluded today.
Calling the Indian athletes, heroes, Shri Modi wished them luck for their future endeavours.
The Prime Minister posted on X:
"As the Paris #Olympics conclude, I appreciate the efforts of the entire Indian contingent through the games. All the athletes have given their best and every Indian is proud of them. Wishing our sporting heroes the best for their upcoming endeavours."