Prime Minister's Office
Appreciate priority accorded by UK PM to deepen ties with India: PM
24 JUL 2024 9:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today appreciated the priority accorded by newly-elected Prime Minister of United Kingdom Mr Keir Stramer to broaden and deepen the comprehensive strategic partnership between both the nations.
Shri Modi met Secretary of State for Foreign, Commonwealth and Development Affairs of the United Kingdom Mr David Lammy.
The Prime Minister Modi posted on X:
"A pleasure to meet UK FS @DavidLammy. Appreciate the priority accorded by PM @Keir_Starmer to broaden and deepen the Comprehensive Strategic Partnership. Remain committed to elevating the ties. Welcome the bilateral Technology Security Initiative and the desire to conclude a mutually beneficial FTA."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকা অচেৎপা মরীশিং থম্ননবা য়ু.কেগী প্রধান মন্ত্রীনা মরুওইনা লৌবদা থাগৎপা ফোঙদোক্লি: প্রধান মন্ত্রী
24 JUL 2024 9:17PM by PIB Imphal
লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈনরিবা মরুওইবা মরী অসি পাকথোক-চাউথোক্নবা অমসুং চেৎশীনহন্নবা নৌনা খল্লবা য়ুনাইতেদ কিংদমগী প্রধান মন্ত্রীনা কের স্ত্রামরনা মরুওইনা লৌবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা য়ু.কেগী ফোরেন, কম্মনৱেল্থ অমসুং দিবলপমেন্ত এফেয়ার্সকী স্তেৎ সেক্রেতরি দেবিদ লাম্মিগা উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী মোদীনা এক্সতা হায়খি;
“য়ু.কে এফ.এস @DavidLammy উনবদা নুংঙাই। অচেৎপা মরী অসি পাকথোক-চাউথোক্নবা অমসুং চেৎশীনহন্নবা প্রধান মন্ত্রী @Keir_Starmer না মরুওইনা লৌবদা থাগৎচরি। মরীশিং মখা তানা ফগৎনবা থাজবা থম্লি। লৈবাক অনিগী তেক্নোলোজি সেকুরিতিগী থবকশিং তরাম্না ওক্লি অমসুং লৈবাক অনিমক কান্নবা ফংবা এফ.তি.এ অমা পুরক্নবা অপাম্বা লৈরি”।