Prime Minister's Office
Yoga has become a unifying force, bringing together people across cultures and backgrounds: PM
21 JUN 2024 9:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the collective efforts of individuals, communities and organisations who came together and practiced yoga at a great scale across the world on the occasion of 10th International Yoga Day. The Prime Minister also expressed gratitude to all those working to popularise yoga.
The Prime Minister posted on X:
“The 10th International Yoga Day has been held at a great scale across the world thanks to the collective efforts of individuals, communities and organisations who came together and practiced Yoga. It is clear that Yoga has become a unifying force, bringing together people across cultures and backgrounds. It is gladdening to see the youth participating in Yoga sessions with such zeal and dedication.
I express gratitude to all those working to popularise Yoga. These efforts will go a long way in furthering unity and harmony. I am also happy to see an increase in the number of Yoga instructors whose expertise and passion is inspiring others to take up Yoga.
May Yoga keep bringing the world together in the coming times.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়োগ পুনশিনবা ঙম্বা শক্তি অমা ওইরে, তোঙান-তোঙানবা নাতশিং অমসুং শীনফমশিংগী মীওইশিং অমতা ওইনা পুনশিনহল্লে: প্রধান মন্ত্রী
21 JUN 2024 9:15PM by PIB Imphal
১০শুবা মালেমগী য়োগ নুমিৎ থৌরমদা মালেম শীনবা থুংনা পাক-শন্না পুনখিবা অমসুং য়োগ শান্নখিবা লনাই মীওইশিং, ফুরুপশিং অমসুং লুপশিংগী থবকশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। য়োগ মমিং চৎনবা থবক তৌখিবা মীওই খুদিংমক্তা প্রধান মন্ত্রীনা তৌবীমল খঙবশু উৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“১০শুবা মালেমগী য়োগ নুমিৎ মালেম শীনবা থুংনা পাক-চাউনা পাকথোকখ্রে, অমতা ওইনা পুনখিবা অমসুং য়োগ শান্নখিবা লনাই মীওইশিং, ফুরুপশিং অমসুং লুপশিংগী থবকশিং থাগৎপা ফোঙদোকচরি। য়োগ পুনশিনবা ঙম্বা শক্তি অমা ওইরে, তোঙান-তোঙানবা নাতশিং অমসুং শীনফমশিংগী মীওইশিং অমতা ওইনা পুনশিনহল্লে হায়বসি নাখৈ শেংলে। হরাও তয়াম্বা অমসুং কৎথোকপগা লোয়ননা নহারোলশিং য়োগ সেসনশিং শরুক য়াবা উবদা হরাওই।
য়োগ মমিং চৎনবা থবক তৌখিবা মীওই খুদিংমক্তা ঐনা তৌবীমল খঙবা উৎচরি। থবকশিং অসিনা মতম শাংনা অমতা ওইবা অমসুং নুংশিনবা হেনগৎহনগনি। অতোপ্পা মীওইশিং য়োগ শান্নবা ইথিল পীবা পামজবা অমসুং হৈথোই-শিংথোইরবা য়োগ ইন্সত্রক্তরশিং মশিং হেনগৎলকপা উবদা ঐ হরাওই।
তুংদা য়োগনা মালেম অমতা ওইনা পুনশিনবা ঙম্বা ওইরসনু”।