Prime Minister's Office
Congratulatory call by His Majesty the King of Bhutan to Prime Minister
PM Modi thanked His Majesty for his warm wishes
Both leaders reaffirmed their commitment to the exemplary Bharat Bhutan ties
05 JUN 2024 10:15PM by PIB Delhi
His Majesty, The King of Bhutan, Jigme Khesar Namgyel Wangchuck, called Prime Minister Shri Narendra Modi today to congratulate him on the victory of NDA in the 18th Lok Sabha elections. His Majesty The King conveyed his warm greetings and best wishes for the continued progress and prosperity of the people of India under the leadership of Prime Minister Modi.
Prime Minister thanked His Majesty The King for his warm wishes. Reiterating the exemplary ties of friendship between Bhutan and Bharat, Prime Minister reaffirmed Government of India’s commitment to working with the Royal Government of Bhutan and taking the unique bilateral partnership to greater heights.
India-Bhutan partnership is characterized by utmost trust, goodwill, and mutual understanding at all levels and is reinforced by robust people to people linkages and close economic and development partnership.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভুতানগী নিংথৌনা তেলিফোন তৌরক্তুনা প্রধান মন্ত্রী মোদী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
মহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা ভুতানগী নিংথৌ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
তমজনফম ওইরবা ভারত-ভুতানগী মরীশিংদা লুচিংবা অনিনা অমুক হন্না মখোয়গী থাজবা ফোঙদোকখি
05 JUN 2024 10:15PM by PIB Imphal
১৮শুবা লোক সভা মীখলদা এন.দি.এনা মাইপাকপদা মহাক থাগৎপা ফোঙদোক্নবা ঙসি ভুতানগী নিংথৌ জিগমে খেসার নামগয়েল ৱাংচুক্না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা কোল তৌরকখ্রে। নিংথৌনা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখি অমসুং প্রধান মন্ত্রী মোদীগী লুচিংবা মখাদা ভারতকী মীয়াম মখা তানা চাউখৎপা অমসুং নুংঙাই-য়াইফবা পুরক্নবা য়াইফ-পাউজেল পীখি।
মহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী মোদীনা ভুতানগী নিংথৌ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। ভারত অমসুং ভুতানগী মরক্তা লৈনরিবা তমজনফম ওইরবা মরুপ-মপাংগী মরীশিং নিংশিংলদুনা, ভারত সরকারনা ভুতান সরকারগা থবক তৌমিন্নগনি অমসুং লৈবাক অনিগী তোপ-তোপ্পা মরী অৱাংবা থাক্তা পুখৎকনি হায়না প্রধান মন্ত্রী মোদীনা অমুক হন্না থাজবা ফোঙদোকখি।
ভারত-ভুতানগী মরী অসি থাজবা, অফবা অমসুং অমনা অমবু মশক খঙবগী থাকশিংদা লৈরি অমসুং অচেৎপা মীগা মীগা লৈনবা মরীশিং অমসুং অচেৎপা শেন-থুম অমসুং চাউখৎপগী মরীনা হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহল্লে।