প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীক অভিনন্দন জনাই ভূটানৰ ৰজাৰ ফোন
উষ্ম শুভেচ্ছাৰ বাবে ভূটানৰ ৰজাক ধন্যবাদ প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীৰ
দুয়োগৰাকী নেতাই দৃষ্টান্তমূলক ভাৰত ভূটানৰ সম্পৰ্কৰ প্ৰতি নিজৰ দায়বদ্ধতা পুনৰ দোঁহাৰে
05 JUN 2024 10:15PM by PIB Guwahati
ভূটানৰ ৰজা মহামহিম জিগমে খেছাৰ নামগ্যায়াল ৱাংচুকে আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক ফোন কৰি অষ্টাদশ লোকসভা নিৰ্বাচনত এনডিএৰ বিজয়ৰ বাবে অভিনন্দন জনায়। মহামহিম ৰজা ৱাংচুকে প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীৰ নেতৃত্বত ভাৰতবাসীৰ ধাৰাবাহিক প্ৰগতি আৰু সমৃদ্ধিৰ বাবে উষ্ম শুভেচ্ছা আৰু অভিনন্দন জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰজা ৱাংচুকৰ শুভেচ্ছাৰ বাবে ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে। ভূটান আৰু ভাৰতৰ মাজত বন্ধুত্বৰ আদৰ্শগত সম্পৰ্ক পুনৰবাৰ উল্লেখ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভূটান ৰয়েল চৰকাৰৰ সৈতে কাম কৰাৰ লগতে অনন্য দ্বিপাক্ষিক অংশীদাৰিত্বক অধিক উচ্চতালৈ লৈ যোৱাৰ বাবে ভাৰত চৰকাৰৰ প্ৰতিশ্ৰুতি দোঁহাৰে৷
ভাৰত-ভূটান অংশীদাৰিত্বৰ বৈশিষ্ট্য হৈছে সকলো স্তৰতে পৰম আস্থা, সদিচ্ছা আৰু পাৰস্পৰিক বুজাবুজি আৰু ইয়াক দুয়োখন দেশৰ জনসাধাৰণৰ মাজত শক্তিশালী সংযোগ আৰু ঘনিষ্ঠ অৰ্থনৈতিক আৰু উন্নয়নমূলক অংশীদাৰিত্বৰ দ্বাৰা শক্তিশালী কৰা হয়।

Prime Minister's Office
Congratulatory call by His Majesty the King of Bhutan to Prime Minister
PM Modi thanked His Majesty for his warm wishes
Both leaders reaffirmed their commitment to the exemplary Bharat Bhutan ties
05 JUN 2024 10:15PM by PIB Delhi
His Majesty, The King of Bhutan, Jigme Khesar Namgyel Wangchuck, called Prime Minister Shri Narendra Modi today to congratulate him on the victory of NDA in the 18th Lok Sabha elections. His Majesty The King conveyed his warm greetings and best wishes for the continued progress and prosperity of the people of India under the leadership of Prime Minister Modi.
Prime Minister thanked His Majesty The King for his warm wishes. Reiterating the exemplary ties of friendship between Bhutan and Bharat, Prime Minister reaffirmed Government of India’s commitment to working with the Royal Government of Bhutan and taking the unique bilateral partnership to greater heights.
India-Bhutan partnership is characterized by utmost trust, goodwill, and mutual understanding at all levels and is reinforced by robust people to people linkages and close economic and development partnership.