Prime Minister's Office
PM wishes people on Thaipoosam
25 JAN 2024 9:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, extended his warm wishes on the occasion of Thaipoosam today.
He prayed to Lord Murugan for his constant blessings.
The Prime Minister posted on X:
"Greetings on the special occasion of Thaipoosam! May the blessings of Lord Murugan always remain upon us. May this special day bring strength and prosperity to everyone. I pray that everyone is happy and healthy."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
থাইপুসাম লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
25 JAN 2024 9:03PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাইপুসাম থৌরমদা মীয়ামদা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
মহাক্কী থৌজিলশিং পীনবা মহাক্না ভাগবান মুরুগানগী মফমদা থৌনিজখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“থাইপুসামগী অখন্নবা থৌরমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ভাগবান মুরুগান্না মতম পুম্নমক্তা ঐখোয়দা থৌজালবীবা ওইরসনু। অখন্নবা নুমিৎ অসিনা মীওই খুদিংমক্তা থৌনা অমসুং নুংঙাই-য়াইফবা পীনবীবা ওইরসনু। মীওই খুদিংমক হরাওবা অমসুং হকচাং ফবা পুরক্নবা ঐনা থৌনিজরি”।