Prime Minister's Office
PM wishes people on Thaipoosam
25 JAN 2024 9:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, extended his warm wishes on the occasion of Thaipoosam today.
He prayed to Lord Murugan for his constant blessings.
The Prime Minister posted on X:
"Greetings on the special occasion of Thaipoosam! May the blessings of Lord Murugan always remain upon us. May this special day bring strength and prosperity to everyone. I pray that everyone is happy and healthy."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘থাইপুছম’ত জনসাধাৰণলৈ শুভেচ্ছা জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
25 JAN 2024 9:03PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ‘থাইপুছম’ উপলক্ষে জনসাধাৰণলৈ আন্তৰিক শুভকামনা জ্ঞাপন কৰে।
তেওঁ ভগৱান মুৰুগনৰ ওচৰত তেওঁৰ নিৰন্তৰ আশীৰ্বাদ বিচাৰি প্ৰাৰ্থনা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’-ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"থাইপুছমৰ বিশেষ অনুষ্ঠান উপলক্ষে শুভেচ্ছা জনাইছোঁ! ভগৱান মুৰুগনৰ আশীৰ্বাদ সদায় আমাৰ ওপৰত বৰ্ষিত হওক। এই বিশেষ দিনটোৱে সকলোৰে বাবে শক্তি আৰু সমৃদ্ধি কঢ়িয়াই আনক। সকলোৱেই সুখী আৰু স্বাস্থ্যৱান হোৱাৰ কামনাৰে মই প্ৰাৰ্থনা কৰিছোঁ।"